KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Sočak in Bertoncelj še naprej "Ulitkarja"
slikcaŠkofjeloški LTH Castings bo danes, v četrtek, 16. avgusta, pričel s pripravami na novo sezono, v kateri bo trener Jaka Hladnik med drugim lahko znova računal tudi na domača košarkarja Tima Sočaka in Matevža Bertonclja.
Prispeval: Nejc Ziherl

V škofjeloški dvorani Poden je vse pripravljeno za pričetek priprav na novo sezono članske ekipe LTH Castings. Škofjeločani bodo tudi v tej sezoni nastopali v 2. SKL, v kateri se bodo ponovno predstavili z mlado zasedbo. Za LTH Castings bosta med drugim še naprej nastopala košarkarja škofjeloške košarkarske šole Tim Sočak in Matevž Bertoncelj. Oba štejeta 18 let, Sočak pa bo za razliko od Bertonclja ob članskem dresu LTH Castingsu še vedno nosil tudi mladinskega.

Sočak se je v lanski sezoni dokazal predvsem v mladinski konkurenci, kjer je kot posojeni košarkar igral za kranjski Triglav in postal najboljši strelec zaključnega turnirja najboljše četverice. »Veselim se začetka letošnje sezone, v kateri bom ponovno imel možnost igrati s sovrstniki in si nabirati izkušnje pri starejših igralcih. Prav tako upam, da bomo na koncu sezone zabeležili čim boljši rezultat,« je pred pričetkom priprav na novo sezono dejal Sočak, ki je bil vse do zadnjega v igri tudi za mesto v mladinski reprezentanci i nastop na evropskem prvenstvu v Skopju.

Tako kot Sočak, pa je v lanski sezoni nekajkrat izjemno pomembno vlogo v članski škofjeloški ekipi odigral tudi Bertoncelj. 12-krat v sezoni je stopil na parket, nekajkrat pa tekmo pričel tudi v prvi peterki. Prav tako kot Tim tudi Matevž že čaka na start v novo sezono: »Zelo sem vesel, da bom tudi letos imel možnost zaigrati za člansko ekipo iz domače Škofje Loke. Upam, da si bom nabral čim več prepotrebnih izkušenj in da se bomo ob koncu sezone skupaj z ekipo veselili čim boljšega rezultata.«
 
 
Tim Sočak je že v lanski sezoni nekajkrat dodobra opozoril nase. (Foto: Igor Martinšek)
Matevž Bertoncelj je lani na parket stopil na 12 tekmah. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji