KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Članice na vročem gostovanju v Rogaški
slikcaNa prvi prvenstveni tekmi so članice poražene v prepolni dvorani Janina, v Rogaški Slatini, ki je po 12 letih spet sestavila člansko ekipo.
KOZMETIKA AFRODITA – ODEJA 84:68 (21:9, 18:19, 19:21, 26:19)

Strelke:
Kozmetika Afrodita: Pliberšek, Perlič 6, Bukvič 16, Polajžer, Zdolšek 9, Grm 16, Knez 1, Bastašič 15, Baloh 10, Starček 3, Strašek 2, Zupanc 6.
Odeja: Rešek 12, Horvat 6, K. Oblak 1, Vukovič 2, Brdnik 2, Čadež, Žakelj 14, Novak, T. Oblak 11, Hatič, Ljubenovič 17, Dečman 3.

Pomlajene škofjeločanke so na prvi prvenstveni tekmi gostovale pri novinkah v ligi, ki pa imajo kar nekaj izkušenih igralk. Vzdušje v dvorani je ustvarjalo, na ženskih tekmah dosedaj nevideno, veliko število gledalcev. Okoli 500 se jih je zbralo. Zakrčenost mladih Ločank na začetku tekme pa je povzročil celoten ambient, saj je namesto glasbe iz CDjev, ki smo je na ogrevanju vajeni, ušesa polnil zvok benda, ki je nastopil v živo!!! Slovensko himno je zapela v živo lokalna pevka, namesto redarjev pa so red v dvorani »ustvarjali« kar gasilski veterani, ki niso na igrišče spustili nikogar – niti trenerskega dvojca gostij. Seveda so Ločanke tekmo začele nervozno, z veliko treme in kot se je na koncu izkazalo, zaradi slabega začetka tekmo tudi izgubile. Domačinke so povedle z 10:0, Tadeja Horvat pa je šele v 5.minuti vsaj malo sprostila breme celotne ekipe Odeje s prvim košem. Na začetku enostavno niso našle odgovora za najvišjo Grmovo in izkušeno Sandro Bukvič, ki sta skoraj sami pripeljali svojo ekipo do visoke prednosti v 1.četrtini. Končno so se tudi Ločanke otresle nervoze in zaigrale vsaj približno tako, kot so sposobne. V 18.minuti je Teja Oblak s trojko rezultat znižala na 5 točk, vendar so dekleta zaključek polčasa spet odigrala nezbrano in na odmor odšla z 11 točkami zaostanka. Takoj na začetku 3.četrtine pa so s popolno ofenzivo in garanjem v obrambi celotne ekipe tekmice prisilile v precej napak, v napadu pa sta breme prevzeli nase Nina Žakelj in Ana Ljubenovič, ter razliko zmanjšali na 3 točke! Ponovno pa je zmanjkalo koncentracije za zadnji 2 minuti te iste četrtine. Razlika ponovno velikih 9 točk. Domačinke so nato s kombinacijo izkušenosti in mladosti uspele držati rezultat, do konca pa ga poviševale z dobrim izvajanjem prostih metov, saj so škofjeločanke poskušale z agresivnejšo obrambo na vse ali nič. Do naslednjega kola bo potrebno malo zakrpati luknje v obrambi, v napadu pa odigrati veliko bolj sproščeno. Predvsem pa pokazati svoj pravi obraz!
 
 
lanske mladinke so letošnje članice

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji