KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VABILO: Napočil je čas za novo sezono!
slikcaZačenjamo v soboto, 14. oktobra, z dvema domačima tekmama. Ob 10. uri kadeti v ŠD Trata, ob 18:30 člani LTH Castingsa v ŠD Poden.
Dragi navijači, starši, podporniki, prijatelji!

Pa smo jo dočakali. Pred nami je nova košarkarska sezona. Po tem, ko so naši zlati reprezentanti poskrbeli za september, ki ga bomo pomnili še mnoga leta, verjetno ni potrebno omenjati, kako težko smo čakali začetek nove sezone. In verjamem, da je bilo enako pri vas.

V soboto k nam v goste prihaja Portorož, ki je še v lanski sezoni skupaj z nami nastopal v elitni slovenski košarkarski ligi, letos se bomo med seboj pomerili v 2. SKL. Obe ekipi sta napram lanski sezoni še pomladili svoji zasedbi, škofjeloški LTH Castings je denimo v svoje vrste dodal precej fantov iz mlajših selekcij, ki bodo imeli vrhunsko priložnost, da se dokažejo med člansko konkurenco. Izjemen primer, kaj lahko pomeni ta priložnost, je denimo Vlatko Čančar, ki je še v sezoni 2014/15 začel z nastopi v članskem dresu in to prav v Škofji Loki in prav tako v 2. SKL. Manj kot 3 leta kasneje je na evropskem prvenstvu s soigralci osvojil ZLATO medaljo. In še bi lahko nadaljevali z igralci, ki sedaj uspešno nastopajo med elito v Italiji, Srbiji, BIH, Nemčiji.

Zato, starši, pripeljite otroke,
otroci, pripeljite staše, stare starše, bratrance, sestrične, prijatelje, sošolce, tete in strice.
Igralci mlajših selekcij se udeležite tekme, spremljajte in spodbujajte vaše predhodnike.

Tekma se bo pričela že ob 18:30, kar je v soboto več kot odličen čas za ogled košarkarskega obračuna v dobri družbi in zdravem okolju.

Že vnaprej hvala za vso podporo, ki nam jo boste izkazali v tej sezoni. Brez vas ne bi bilo nas.

Člani, 2. SKL, 2. kolo, ŠD Poden, sobota, 14.10.2017
LTH Castings - Portorož (ob 18.30)

P. S. Ne pozabite tudi na naše mlajše selekcije. Spored tekem za ta vikend na spodnji sliki.

Ker smo mi vsi Loka! #skupajnaprej

Se vidimo!
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji