KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Dan slovenske moške košarke 26.12. 2006 v Škofji Loki
slikcaLjubitelji slovenske košarke pozor. V torek, 26. decembra 2006, bo Škofja Loka gostila 16. Dan slovenske moške košarke.
Prireditev bodo dopoldne začeli najboljši slovenski kadeti, nadaljevali kandidati za mladinsko slovensko reprezentanco. Pred dvobojem pionirjev se bodo gledalcem predstavili še slovenski mlajši člani. Nazadnje, z začetkom ob 19. uri, se bo zgodila članska tekma, na kateri bo poleg tradicionalnega dvoboja med Zahodom in Vzhodom moč spremljati še pester spremljevalni program. Nastopi navijaške skupine Zmajčice, akrobatska skupina Fanatiki, Jay dance studio, glasbeni band Turbo Rudy fan club, tekmovanji v zabijanju in metu za tri točke, podelitev priznanj ob 100. obletnici športa v Škofji Loki, podelitev nagrad najboljšemu igralcu in trenerju za sezono 2005/06, natečaj likovnih del v podporo Sašu Ožboltu, podelitev posebnih priznanj za organizacijo 1. Dneva slovenske košarke (Ladivoj Gorjan ter Zoran in Zvezdan Martič) ter še marsikaj ...

V začetni ekipi Zahoda bosta poleg Enderja Arslana, Marka Miliča in Hasana Rizviča (vsi Uniona Olimpija) nastopila tudi 2 gorenjska zvezdnika, Jure Eržen (TCG Loka kava) in Jaka Hladnik (Triglav). V ekipi zahoda pa bo iz TCG Loka kave nastopil tudi Simon Finžgar.

V ekipi vzhoda pa bomo lahko videli kar nekaj košarkarjev, ki so igrali za TCG Loka kavo (Jernej Mihalič, Vladimir Mihailovic in Saša Dončič).

Vse kakor dober razlog, da se vidimo v dvorani poden v torek, 26.decembra. Vstopnice za prireditev bodo na voljo pri vhodu v dvorano, za njih pa boste odšteli od 500 SIT do 1.500 SIT. Pridite, ne bo vam žal.

Se vidimo v Škofji Loki.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji