KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani na pripravah v Planici
slikcaMoška članska ekipa TCG Loka kava je bila od 28.09. do 1.10 na uspešnih pripravah v Planici.
Planica, ki drugače po svetu slovi kot zibelka smučarskih skokov in dolgih poletov je bila konec meseca septembra pripravljalna baza za košarkarje TCG Loka kave. Prenovljeni Dom Planica je bil nov štiridnevni dom sedemnajst članske košarkarske odprave. Dvoranske priprave so potekale v novi športni dvorani "Vitranc" v Kranjski gori in na OŠ Prežihov Voranc na Jesenicah. Na pripravah je trener Gašper Potočnik večino časa namenil uigravanju ekipe in akcij, ki jih bodo igrali v sezoni 2006/2007. Moška članska ekipa bo v letošnji sezoni nastopila v ligi UPC TELEMACH in pokalu SPAR.

Priprav so se udeležili naslednji članski igralci: Peter Hartman, Jure Eržen, Uroš Troppan, Primož Skok, Tomaž Mezek, Simon Finžgar, Uroš Ninič, Saša Ljubenović, Zvonimir Kovačević, Gregor Jankovič, Nebojša Čuković, Jan Flac, David Jamnik, Jan Hafner in Žiga Maretič.

Priprave sta vodila Gašper Potočnik (glavni trener) in Matej Gruden (pomočnik trenerja).

Zadnji dan priprav je celotna ekipa odšla na 1911m visoko Slemenevo špico (SLEME), kjer so ob lepem vremenu lahko uživali ob pogledih na sosednje hribe.

Upamo, da so priprave prispevale dodatne kamenček v mozaiku končnega uspeha v letošnji sezoni, ko so cilji moške članske ekipe višji kot v lanski sezoni.

Na koncu pa bi pohvalili se vodstvo Doma Planice, ki so nas gostoljubno sprejeli in po njihovih najboljših močeh pomagali pri uspešnih pripravah.
 
 
Dom Planica
Kapetan Peter Hartman in Uroš Troppan pri počitku
Primož Skok pred odhodom na trening

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji