KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Po dveh podaljških zmaga v Škofjo Loko
slikcaV 9. krogu lige UPC TELEMACH so igralci TCG Loka kave gostovali v Šoštanju pri Elektri Esotech in se po dveh napetih podaljških veselili zmage na težkem gostovanju.
90:96* (12:16, 19:21, 19:18, 20:15, 13:13, 7:13)
*po dveh podaljških

Sodniki: Andrej Jelen (Ljubljana), Željko Jovanovič (Ljubljana), Klemen Peter Dovč (Domžale)
Tehnični delegat: Stane Jeraj (Ljubljana)

Gledalci: 250

TCG Loka kava je na težkem gostovanju v Šoštanju uspela premagati domačine, ki so se "pet pred dvanajsto" okrepili z bivšim reprezentantom Alešem Kuncem in je proti Ločanom odigral svojo prvo tekmo v dresu Elektre Esotech. Kunc ekipi iz Šoštanja pomeni, kar dobro okrepitev. Že na prvem svojem nastopu je dosegel 19 točk. Košarkarji TCG Loka kave pa so znova dokazali, kako se bori za klub in ze celotno ekipo. Na začetku srečanja so sicer Ločani povedli in vsi smo upali na enostavno tekmo in na koncu zmago "kavarjev". Žal se je hitro pokazalo, da bo tekma izenačena in napeta do konca in tako je tudi bilo! Na koncu je bil zmagovalec znan po dveh podaljških, ko so se zmage veselili Ločani. Znova je odlično odigral Simon Finžgar, ki je dosegel 24 točk in imel 9 skokov. Izkazal pa se je tudi mladi Uroš Ninič, ki je odigral svojo najboljšo tekmo v dresu TCG Loka kave. Seveda pri velikem uspehu ne smemo pozabiti na VSE igralce, ki so znova pokazali, da so skupaj zelo močni in da so prava ekipa.

V nedeljo 17.12. ob 20.15 uri prihaja v Škofjo Loko ekipa iz Zagorja. Sobotni uspeh na gostovanju bo potrebno potrditi z novo zmago v domači dvorani Poden.

Izjavi trenerjev:

Bojan Lazič, trener Elektre Esotech: "Po napetem finišu je zmagala TCG - Loka kava. Po takem dvoboju težko povem kaj več. Imeli smo priložnost za zmago tako v rednem delu kot po prvem podaljšku, je obakrat nismo izkoristili."

Gašper Potočnik, trener TCG - Loke kave: "Šlo je za izjemno težko tekmo, v kateri sta z izjemo začetka, v katerem smo se malce 'odlepili', ekipi ves čas ena za drugo nizali koš za koš. Borili smo se po najboljših močeh in nazadnje zmagali. Košarkarjem lahko le čestitam za izjemno borbenost in za to, da so srce pustili na igrišču. Zdaj moramo hitro pozabiti na ta uspeh in v naslednjem krogu lige UPC Telemach premagati še Zagorjane."
 
 
Simon Finžgar je bil najboljši. Vir: www.kzs-zveza.si
Zvonimir Kovačevič je dosegel 17 točk. Vir: www.kzs-zveza.si
Gašper Potočnik je pripravil boljšo taktiko in na koncu ugnal trenerja gostov Bojana Lazića. Vir: www.kzs-zveza.si

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji