KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

POKAL: Odeja iz Maribora z zaostankom 11 točk
slikcaČlanice Odeje so na prvi tekmi 2. kroga Pokala članic v Mariboru pustile dober vtis, a se v Škofjo Loko vrnile z 11 točkami zaostanka. Tekma se je končala z rezultatom 62:51, trener Uroš Meden pa je pohvalil svoje varovanke za srčnost in borbenost.
Prispeval: Nejc Ziherl

Pokal članic, 2. krog, prva tekma, ŠD Lukna (Maribor), torek, 6.1.2015

Maribor – ODEJA 62:51 (20:14, 21:15, 9:15, 12:7)
Maribor: Unverdorben 3, Čas 2, Meglič 2, Dover 16, Stergar 4, Sevšek 9, Kokot 2, Drozg 18, Gwashavanhu 2, Črešnik 4.
Odeja: Rešek 8, Fijavž 8, Adamović 10, Istenič 5, Sever 14, Zupan P. 6.

Povratno srečanje bo v soboto, 10. januarja, v ŠD Trata. Tekma se bo pričela ob 18. uri.

Košarkarice Odeje so se na prvi tekmi 2. kroga Pokala članic odlično zoperstavile domači ekipi Maribora, ki je v 1. SKL letos zabeležila že 4 zmage. Škofjeloška ekipa se je na gostovanje podala zelo zdesetkana, saj je v Maribor odpotovalo le 6 košarkaric. Četa Uroša Medena se je kljub temu še pred zadnjo četrtino nahajala zelo blizu presenečenja, na koncu pa je ji je na žalost zmanjkalo nekaj moči.

Izjave po tekmi: (Sergej Kapevski/www.slovenska-kosarka.si)
Uroš Meden, trener Odeje: "Punce upam, da ste vse žive in zdrave, kajti to, kar se je dogajalo v torek od vstopa v kombi, ogleda Maribora in potem odigrati tekmo, kot ste jo... To je bistvo vsega, kar počnemo skupaj. Čestitam seveda tudi igralkam ter trenerki Maribora za zmago. Ob tej priložnosti bi rad nekaterim svojim varovankam ekipe U15 zaželel vesel božič."
Pia Zupan, igralka Odeje: "Na tekmo proti Mariboru smo se podale v minimalnem številu. S soigralkami smo se borile, za zmago pa nam je zmanjkalo nekaj moči ter treningov. Mariborčankam čestitam za zmago, soigralkam pa za borbeno igro."
Eva Sevšek, igralka Maribora: "Tekmo smo s soigralkami vzele resno in motivirano kot vse ostale tekme. Novo leto smo si želele začeti tako, kot se spodobi, z zmago. Med igro smo imele vzpone in padce, a na koncu vseeno zmagale. Čeprav verjamem, da lahko pokažemo veliko več. Nekaj več priložnosti smo dobile tudi mlajše, ki smo se skušale približati članskemu nivoju. Tekma je bila zanimiva in borbena. Čestitam tudi ekipi Odeje za pokazano igro."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji