KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

OBISK: Otroke v košarkarski šoli obiskala Murić in Salin!
slikcaPosebnega obiska so bili pretekli teden deležni člani Košarkarske šole Škofja Loka, ki so lahko od bližje spoznali dva košarkarja Union Olimpije, Dina Murića in Sasuja Salina.
Prispeval: Nejc Ziherl

V škofjeloški košarkarski šoli skrbimo za ugodje najmlajših ljubiteljev košarkarske žoge, katerim poizkušamo s tradicijo, znanjem in izkušnjami omogočiti razvoj v kakovostne igralce oz. igralke. Včasih pa je potrebno otrokom pred nos postaviti tudi obraze, katere so videli po televiziji in zaradi katerih so se morda sploh podali v svet košarke. To pot je trener kadetske in mladinske zasedbe LTH Castingsa Uroš Meden organiziral srečanje Košarkarske šole Škofja Loka s košarkarjema Union Olimpije, Sasujem Salinom in Dinom Murićem.

Murić postaja redni gost traške dvorane
KK Union Olimpija in KK Škofja Loka sta že vrsto let v dobrih odnosih, poleg trenerjev (Gašper Potočnik je denimo vodja mladinskega pogona KK Union Olimpije, Luka Bassin pa pomočnik Aleša Pipana pri članski zasedbi Union Olimpije), pa je mnogo tudi takih košarkarjev, ki so v svoji karieri nosili tako dres ljubljanskega kot tudi škofjeloškega kluba. Eden izmed njih je Dino Murić, ki je škofjeloške košarkarske navdušence skupaj z bratom Edom z obiskom presenetil že lansko leto na košarkarskem taboru. Tokrat se je Dinotu pridružil Finec Sasu Salin.

Najmlajši košarkarski navdušenci so lahko izvedeli veliko novega. Dino in Sasu sta namreč z otroci delila celo vrsto informacij. Mnogo je bilo govora o tem, kako pomembno je biti priden v šoli, kako je, ko te v karieri "obiščejo" poškodbe, kako pomemben je trening, manjkalo pa ni niti vprašanj o hrani na Finskem.

Nove majice
Nekatere stvari minejo, druge ostanejo. Obisk Sasuja Salina in Dina Murića se je z vsestranskim zadovoljstvom končal, spomin pa bo verjetno še kar nekaj časa ostal živ. Najmlajši škofjeloški upi pa so bili deležni še enega darila. Dobili so namreč povsem nove majice Košarkarske šole Škofja Loka, katere lahko vidite na tudi na spodnjih fotografijah.

Še več fotografij s četrtkovega dogajanja lahko najdete na naši Facebook strani oz. na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/kosarkarski.loka/media_set?set=a.10202421836696705.1073741829.1517263402&type=1

Ob tej priložnosti se Sasuju in Dinotu še enkrat več zahvaljujemo za obisk. Prvemu želimo čim boljše predstave v dresu Union Olimpije, drugemu pa čim hitrejši povratek na košarkarska igrišča.
 
 
Sasu Salin in Dino Murić sta s podpisi in skupnim fotografiranjem razveselila množico otrok.
Akcija! :)
Poziranje košarkarskih navdušencev v novih majicah.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji