KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Domajnko: "Upam, da bodo atraktivne poteze napolnile Poden"
slikcaSvoj prvi pogovor kot član LTH Castingsa je za našo klubsko stran opravil 30-letni Matevž Domajnko, ki je v lanski sezoni nosil dres Fenomenov. Tudi škofjeloškim ljubiteljem košarke obljublja atraktivne poteze, kakšrnih smo od njega vajeni že z ulic.
Prispeval: Nejc Ziherl

Matevž Domajnko je v dresu LTH Castingsa debitiral v torek, na povratni tekmi 2. kroga Pokala Spar proti Pivki. Zbral je 7 točk.

Kako je prišlo do selitve k LTH Castingsu in zakaj ste se odločili ravno za ta korak?
"V poletnem premoru mi je vodstvo škofjeloškega kluba predstavilo načrte za prihajajočo sezono in hitro sem se strinjal, da se udeležim uvodnih treningov kluba. Na treningih sem hitro napredoval in (očitno) izpolnil pričakovanja trenerja, tako da smo se dogovorili, da tudi zaigram za ekipo LTH Castings. Za ta korak sem se odločil, ker je pristop na treningih profesionalen in sem mnenja, da lahko pripomorem k vrnitvi kluba v Ligo Telemach."

Kakšni so vaši osebni cilji v letošnji sezoni?
"Moj osebni cilj je predvsem izboljšati igro pod obema obročema in napredovati v obrambi. Želim si, da bi se v ekipi ustvarila dobra atmosfera, kar bi pripomoglo k dobrim igram in preboju v Ligo Telemach."

Znano je, da na ulicah navdušujete z zabijanji. Nam lahko obljubite, da bomo atraktivnim potezam priča tudi v dvorani Poden?
"Na vseh tekmah lahko pričakujemo atraktivne poteze ekipe, kar se je izkazalo že na prvi ligaški tekmi v dvorani Poden, kjer je z zabijanji navduševal Finžgar. Ko bo ekipa nastopala v popolni postavi, atraktivnih potez vsekakor ne bo manjkalo. Tudi sam si bom prizadeval navduševati publiko z inovativnim in atraktivnim zabijanjem. Upam, da bo tudi to pripomoglo k polni dvorani Poden."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji