KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hladnik: "Neuvrstitev med 4 bi bil neuspeh"
slikcaJutri, v soboto, 19. oktobra, se pričenja 1. SKL za ženske, svoje cilje pa je pred pričetkom nove sezone obelodanil tudi trener Odeje Jaka Hladnik.
Prispeval: Nejc Ziherl

Članska zasedba Odeje bo v 1. krogu nove sezone v dvorani Poden gostila ekipo Konjic, s katero je že lansko sezono imela nekaj izjemno napetih dvobojev. Lepo vabljeni, vstop je prost.

1. SKL za ženske, 1. krog, ŠD Poden, sobota, 19.10.2013

Odeja - Konjice (ob 17.00)

Izjavi trenerjev obeh ekip pred pričetkom prvenstva:

Jaka Hladnik, trener Odeje: "V Škofji Loki smo imeli kar nekaj težav s sestavo ekipe. Hvala kolegu Orešniku, da so nam posodili nekaj igralk. Borili se bomo za četrto mesto in se skušali upirati ekipam, ki igrajo regionalno ligo. Upam, da bo naslednjo leto za to mizo sedelo več trenerjev in bo liga številčnejša. Z ekipo sem zadovoljen, uspeh bo osvojeno četrto mesto, kar bo slabše pa bom ocenil za neuspeh ekipe."

Stojan Fink, trener ŽKK Konjice: "Ekipo sestavlja pet kadetinj, štiri mladinke in le tri članice. Upam, da dekleta ne bodo pregorela, saj bodo nekatere igrale tudi po tri tekme na vikend. Tekmovalnega cilja nimamo, upamo na individualni napredek igralk in, da bodo igralke na vsaki tekmi na igrišču dale svoj maksimum."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji