KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Simon Finžgar tudi v sezono 2013/14 kot član LTH Castingsa
slikcaVodstvo škofjeloškega LTH Castingsa je te dni potegnilo izjemno pomembno potezo v boju za povratek med elito. V klubu jim je namreč uspelo zadržati Simona Finžgarja, ki bo zagotovo eden glavnih adutov trenerja Petra Hartmana.
Prispeval: Nejc Ziherl

Škofjeloški klub, ki je pred tem že poročal o podaljšanju pogodbe z Dejanom Milašinovićem ter okrepitvah Alešu Kuncu, Matevžu Domajnku, Alenu Kahvedžiću in Lovru Fižuletu, si kot vse kaže ob sebi ne želi dolgo imeti drugoligaške družbe. Da je temu tako, potrjuje podaljšanje sodelovanja s 33-letnim Simonom Finžgarjem, katerega kvalitete niso bile nikoli vprašljive.

Nekdanji košarkar Parkljev, Krškega, Hopsov, Loka Kave, Kopra, Pivovarne Laško in bolgarskega Tundje Yambola, se je v dvorano Poden vrnil v zaključku lanske sezone, ko je klub potreboval pomoč pri boju za obstanek med elito. Kljub njegovim dobrim predstavam se je škofjeloški klub moral sprijazniti z izpadom v 2. SKL, kar pa Finžgarja ni oddaljilo od škofjeloškega parketa.

196 centimetrov visoki branilec brez dvoma velja za enega izmed tistih košarkarjev, ki so v zadnjem desetletju pustili največji pečat v škofjeloški košarki. Finžgar že dolga leta navdušuje tudi na ulicah, kjer s soigralci Thorexa tvori eno izmed najboljših uličnih ekip na svetu, prav tako pa se je pred leti resno spogledoval s prestopom v Union Olimpijo.
 
 
Simon Finžgar v rumenem dresu tudi v prihajajoči sezoni. (foto: kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji