KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Članstvo

POSTANI ČLAN KOŠARKARSKEGA KLUBA ŠKOFJA LOKA
Košarkarski klub Škofja Loka je društvo z več kot 65-letno tradicijo. Je edini klub v Sloveniji, ki pod svojim okriljem premore tako moško kot tudi žensko košarko. Ustavljen je bil že leta 1954. Vsa ta leta so člani uspeli klub razvijati in ga pripeljati na nivo enega bolje organiziranih košarkarskih kolektivov v Sloveniji.

Pristopnica, pravila, pogoji in druge informacije glede včlanitve v KK Škofja Loka - šola košarke

Pristopnica, pravila, pogoji in druge informacije glede včlanitve v KK Škofja Loka - odrasli

ČLANSTVO
Član društva lahko postane vsak, ki izpolni in podpiše pristopno izjavo ter plača letno članarino. S podpisom izjave sprejema pravila društva, svoje članstvo pa vsako leto obnovi s plačilom letne članarine. S klubskimi pravili se vsi člani oz. potencialni člani lahko seznanijo v klubski pisarni v Športni dvorani Poden, na naslovu Podlubnik 1c v Škofji Loki. Vsak član s članstvom v klubu pridobi člansko izkaznico, ki nudi določene ugodnosti (brezplačen ogled vseh tekem klubskih selekcij, popusti pri nakupu opreme, razni popusti pri pogodbenih partnerjih kluba, ipd.), hkrati pa mu je omogočeno udejstvovanje na vseh področjih klubske dejavnosti. Članarina za posamezno leto je 20€. Vsako leto vam bomo na podlagi plačane članarine poslali novo nalepko, ki jo boste nalepili na zadnjo stran vaše članske izkaznice in s katero dokazujete upravičenost do ugodnosti, ki jih prinaša članstvo.
KAKO LAHKO POMAGAM KLUBU
Košarkarski klub Škofja Loka se financira iz članarin, dotacij občine in prispevkov sponzorjev. Dodaten vir financiranja predstavlja tudi olajšava, ki jo lahko občani v okviru svoje dohodninske napovedi namenijo raznim organizacijam, ki so pridobile za to potrebno dovoljenje. Ker je med temi tudi KK Škofja Loka, imate možnost, da del dohodnine namenite za razvoj škofjeloške košarke. Dobrodošla je tudi pomoč na vseh ostalih področjih klubskega udejstvovanja, saj si želimo, da je čim več naših članov vključenih v delo organov kluba oziroma po svojih močeh pomaga pri klubskih aktivnosti.

Obrazec za dodelitev dela dohodnine našemu klubu

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji