KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Pred novo sezono
slikcaPred novo sezono 2006/07 vam trener članske ekipe, Drago Klemenčič, podaja nekaj informacij o celotnem ženskem pogonu našega kluba.
ČLANICE

Članice bodo letos začele sezono precej pomlajene. Starejše, ki so bile zadnja leta nosilke ekipe, so tako prepustile mesto lanskim srebrnim mladinkam. Katarina Ristič, lani prva strelka in skakalka ekipe, je odšla na Poljsko, Snežana Mikanovič, Katja Cerovski, Tjaša Teropšič in Lili Matovič pa so se žal umaknile iz igrišč na tribune.
V Škofjo Loko je prišla Ana Ljubenovič, kot posojeni igralki pa bosta igrali še Lina Dečman in Romana Vukovič. Mlada ekipa bo imela, v nekoliko prenovljeni in z nekaj ekipami dopolnjeni ligi, kar težko delo. Vendar pa je to ekipa z veliko talenta in marljivosti, ki lahko svoj vrhunec doseže čez 2, morda 3 leta. Vsekakor se kljub mladosti vnaprej ne bodo predale proti nobeni ekipi in na domačem igrišču se bodo gostje vselej morale potruditi na vso moč.
Trenirati je ekipa začela sredi avgusta in zelo hitro so ujele ritem treningov. Že na uvodnih treningih so se pokazale kot prava klapa, kar bo dalo poseben ton letošnji sezoni. Na avgustovskih treningih se nam je priključila ločanka, Sara Oblak, ki se je zavzeto pripravljala na novo sezono v ZDA, kjer igra na Long Island University. S pravim odnosom je bila neke vrste vodja na atletski stezi in kasneje tudi na košarkarskem igrišču. Dekleta so se ji ob slovesu zahvalila za prisotnost in ji zaželela veliko sreče v novi sezoni. Sara pa je obljubila, da se po zaključku študija vrne in takrat že »zreli« ekipi pomaga do naslova prvakinj! Torej nam ne preostane nič drugega kot nabrati čim več izkušenj in počakati na Saro…
Članice začnejo novo sezono 14.10.2006, v gosteh, pri močnemu novincu v ligi, Afrodita Rogaška Slatina. Prva domača tekma pa bo šele 28.10.2006, proti ljubljanski Iliriji.

MLADINKE

Mladinska ekipa je, glede na lanske vice prvakinje, doživela le majhne spremembe. Tri igralke (Rešek, Teropšič in Lesjak) so »postale« članice, Ana Ljubenovič pa se je priključila generaciji, ki je pred dvema letoma osvojila naslov kadetskega prvaka. Torej si lahko obetamo novih uspehov, če nas le poškodbe zaobidejo.
Mladinke začnejo sezono 1.10.2006.

KADETINJE

Tudi kadetinje so pod taktirko novega trenerja, Boruta Fijavža in njegove pomočnice Eve Rešek, pridno in z nasmehi na ustih začele novo sezono že v drugi polovici avgusta. Večkrat so, kljub treningom 2x dnevno, novega trenerja nagovorile, da so trening podaljšali za 10, 15 minut. Prizor, ki je redko viden. Zelo obetavno, čeprav so vse pravzaprav še pionirke. Ekipi se bo letos priključilo še nekaj igralk iz Žirov.
Kadetinje začnejo sezono 30.9.2006, v gosteh, pri ljubljanski ekipi Slovan. Prva domača tekma pa bo šele 28.10.2006, ko nam v goste prihaja favorit prvenstva, ekipa Jin Jang, iz Trbovelj.

PIONIRKE

Pionirke bodo svojo sezono nadaljevale. Prvi del je bil spomladi, ko so bile le 2x poražene od Kranjske Gore. Zdaj je na vrsti drugi del, ko se bodo pomerile še s tremi ekipami. Najprej ŽKK Šentvid v gosteh (1.10.2006), nato pa še Slovan doma (8.10.) in Tolmin.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji