KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Vodilni Helios do nove zmage ali presenečenje 8. kroga?
slikcaDanes v sredo 29.11. 2006 ob 20.00 uri domača ekipa TCG Loka kava v 8. krogu lige UPC TELEMACH gosti vodilno ekipo KK Helios iz Domžal.
Ob 20.00 uri bomo lahko v športni dvorani Poden v Škofji Loki videli zanimivo košarkarsko srečanje med domačo ekipo TCG Loka kavo in vodilno ekipo Helios iz Domžal, ki je dosedaj v ligi UPC TELEMACH še brez poraza.

Pri domačih sta poškodovana Zvonimir Kovačevič in Nebojša Čukovič, tako da je njun nastop danes vprašljiv. Prepričan sem, da bodo vsi ostali člani ekipe pokazali svoj maksimum in z mirno ter natačno igro v napadu in agresivno in dovolj trdo obrambo skušali pripraviti največje presenečenje v ligi in osvojiti novo zmago v domači dvorani, ki v letošnji sezoni še vedno ne pozna poraza.

Ekipa Heliosa je v letošnji sezoni zelo dobra ekipa. V svoje vrste so v tej sezoni uspeli pripeljati zelo izkušenega igralca Sašo Dončiča (pred nekaj sezonimi je bil tudi član Loka kave TCG), ki lahko tekmo z nekaj svojimi potezami odloči sam. Se pa trener Heliosa zaveda, da je TCG Loka kava močna ekipa in je svojo ekipo v tem tednu pripravil na današnje gostovanje. Kako uspešno pa bomo videli danes okrog 22.00 ure!

Dvorana Poden bo danes sigurno lepo zasedena in upajmo, da bo vzdušje na tribunah pomagalo domačim košarkarjem do čimboljše igre.

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Gašper Potočnik, trener TCG – Loke kave: »Zagotovo nas čaka težka tekma, ki bo hkrati za nas ena najlažjih v ligi UPC Telemach. Zavedamo se namreč, da so košarkarji Heliosa v odlični formi, kar so nazadnje dokazali z zmago nad moštvom Crvene zvezde. A kljub vsemu se ne predajamo. Nekaj malega težav imamo s poškodbami, saj je zaradi bolečin v gležnju oziroma v kolenu tokrat vprašljiv nastop Nebojše Čukoviča in Zvonimirja Kovačevića.«

Memi Bečirovič, trener Heliosa: »TCG – Loka kava ima izjemno neugodno ekipo in marsikdo v Sloveniji ji ne daje veljave, kakršno si zasluži. Za nameček imajo Škofjeločani na voljo precej izkušenih posameznikov, kot so na primer Jure Eržen, Primož Troppan, Gregor Jankovič, Simon Finžgar, Saša Ljubenovič, pa tudi način dela njihovega trenerja Gašperja Potočnika se mi zelo 'dopade'. Jasno je torej, da jih ne gre podcenjevati, še posebej, ker igrajo doma, kjer bo njihova motivacija še večja. Spet bomo igrali brez še vedno poškodovanega Sanela Bajramliča, Jure Močnik z gležnjem in Saša Dončić s stegensko mišico pa imata le manjše težave.«
 
 
Kdo bo zmagovalec? Helios,...ali....
TCG Loka kava???
Upajmo, da se na koncu veselijo. Vir: www.kzs-zveza.si

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji