KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Kadetinje na prijateljskem gostovanju v Ljubljani!
slikcaLepo sončno sredo je kadetska ekipa Odeje izkoristila za prijateljsko tekmo v Ljubljani. Nenaden dež med drugo četrtino ni zmotil naših igralk, ki so tekmo zmagale 58:71.
Prijateljska tekma, 23.4.2008, kadetinje 92 in mlajše

ŽKD PANTER ILIRIJA : KK ODEJA KED 58:71

(Ker je šlo za prijateljsko tekmo, nismo pisali zapisnika, zato tudi ni navedenih strelk.)

Naše bodoče kadetinje so na prijateljskem gostovanju v Ljubljani zelo dobro nastopile in slavile zmago s 13 točkami razlike. Kljub temu, da Kaje tokrat ni bilo v postavi, so naše punce zelo dobro odigrale. Zadevale so tako od daleč kot iz hitrih protinapadov. V obrambi so si velikokrat zelo dobro pomagale, a tudi nekajkrat domačim hitrim igralkam dovolile lepe prodore, za kar jim gre graja. Temno senco na našo zmago meče poškodba Tare, kateri želimo hitro okrevanje.
Vse igralke so odigrale zelo dobro, mogoče je na začetku izstopala Kim z nekaj lepimi koši in nato Ivana z meti od daleč. V drugem polčasu je tudi Vanja premagala tremo in zaigrala sproščeno ter v obrambi prestregla nekaj žog, v napadu pa tudi lepo zadevala.

Komentar trenerja Odeje, Fijavž Boruta: »Tekmo smo začeli malce plašno, nato pa so mlajše igralke potegnile voz, ki je potem peljal samo še v eno smer. Po dveh visokih zmagah v ligi 94 je bilo za pričakovati, da nam bo padla agresivnost in trdota v obrambi. To so igralke Ilirije znale dobro kaznovati. Obrambo moramo spraviti na višji nivo saj lahko samo tako pričakujemo pozitiven rezultat v soboto v Vipavi.«
 
 
Vanja se je v drugem polčasu sprostila in odigrala tako kot zna.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji