KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hrabro in pogumno v boj za novo zmago proti Rogli
slikca18. krog lige UPC Telemach bo v Škofjo Loko "pripeljal" ekipo Rogle, ki trenutno zaseda 10. mesto na prvenstveni lestvici. Ločani bi bili z zmago zelo blizu uvrstitvi v ligo za prvaka lige UPC Telemach.
Kaj sta pred tekmo povedala oba trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Čaka nas izjemno težka tekma proti najbolj nesrečni ekipi te sezone lige UPC Telemach, ki bi bila brez težav s poškodbami in boleznimi na lestvici gotovo precej višje. Zrečani bodo tudi tokrat zagotovo težak tekmec, še posebej, ker so z nekaj okrepitvami pokrili največje vrzeli. Naš glavni cilje je zmaga po dveh sušnih krogih, ključno pa bo to, da končno ne prejmemo trimestnega števila točk."

Slobodan Benić, trener Rogle Zreč: "Zavedamo se pomembosti tekme za Škofjeločane, ki si lahko z zmago dokončno zagotovijo uvrstitem med sedem najboljših ter s tem v ligo UPC Telemach za prvaka. Dobro vemo, od kje nam preti največja nevarnost. Za nas je to eden od dvobojev v borbi za obstanek med slovensko elito in glede na dobre predstave v zadnjih krogih, na katerih pa smo, žal, imeli tudi nekaj smole, bomo tudi tokrat naredili vse, da presenetimo domačo ekipo in ji tako vrnemo za nesrečen poraz na prvi tekmi."

 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji