KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V soboto prihaja Union Olimpija!
slikca8. krog lige UPC Telemach bo v soboto 21.4. ob 20.00 uri v športno dvorano Poden "pripeljal" aktualne državne prvake in udeležence Eurolige - Union Olimpijo.
Domači košarkarji so odločeni, da bo izredno "slabi" in "bledi" predstavi v sredo v Laškem pred domačimi gledalci prikažejo najboljšo igro v letošnji sezoni in jim za nagrado podarijo borbeno in atraktivno tekmo.

Sicer vsi vemo, kdo je favorit srečanja,..a kljub vsemu se domača ekipa ne bo predala in se bo borila do zadnjega zvoka sirene, ki bo označil konec srečanja.

Ogledali si bomo lahko tudi trenerski "spopad" dveh mladih in perspektivnih trenerjev. Gašperja Potočnika pri TCG Loka kavi in Gašperja Okorna pri Union Olimpiji.

Se pravi dvoboj: Gašper proti Gašperju!

Nas pa vse skupaj veseli, da je Gašper Okorn pričel z svojim trenerskim delom v članskih ekipah prav v Škofji Loki in prepričan sem, da bo prejel zaslužen aplavz polne dvorane Poden.

Baje pa domači košarkarji pripravljajo presenečenje. Zato, da boste "ujeli" presenečenje bodi pozorni ob uradni predstavitvi igralcev.

Kaj o tekmi menita oba trenerja:

Gašper Potočnik, trener TCG – Loke kave: »Pred gostovanjem Uniona Olimpije si želimo, da popravimo bled vtis z zadnjega dvoboja z Zlatorogom ter da bi bila tekma s slovenskimi prvaki v dvorani Poden pravi košarkarski praznik. Mi smo se v zadnjih dneh ukvarjali predvsem s sabo in ne s tekmeci, prepričan pa sem, da bodo gledalci videli lepo igro in našo veliko borbenost in željo po čim boljši predstavi.«

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: »Zelo sem vesel, da se po toliko letih v Škofjo Loko vračam tudi uradno, torej kot trener nasprotne ekipe. Zame bo to namreč prva uradna tekma v dvorani Poden od časov, ko sem bil v njej še v vlogi domačega trenerja. Vračam se v kraj, kjer sem doživel veliko lepih stvari, kljub temu ali pa še posebej zato pa se zavedam, da nas tako kot na vseh letošnjih domačih gostovanjih čaka težak dvoboj s polno dvorano in motiviranimi gostitelji. Vse bolj nam je vsem jasno, da Olimpija ostaja Olimpija in da je ena sama. Vsi komaj čakajo na dvoboj z nami, ob tem, da proti nam naredijo vse, da pokažejo čim več. Zato bomo v Škofji Loki od prve minute igrali s 100-odstotno zavzetostjo, zanima pa nas, jasno, le zmaga, s katero bomo ostali na vrhu lestvice lige UPC Telemach za prvaka.«

Torej: VSI NA KOŠARKO!

TCG Loka kava - Union Olimpija - sobota 21.4. 2007 ob 20.00 uri športna dvorana Poden.

 
 
Gašper Okorn se vrača v
Gašper.....

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji