KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani: LTH Castings si je zagotovil obstanek med elito!
slikcaPetkova zmaga nad Hopsi s Polzele je ekipi LTH Castings ob nedeljskem razpletu v Rogaški tudi dokončno prinesla obstanek med slovensko košarkarsko elito.
Prispeval: Nejc Ziherl

Dva kola pred koncem Lige Nova KBM so znani vsi udeleženci četrtfinala, prav tako pa je že jasno, katera ekipa se s prihodnjo sezono seli v družbo drugoligašev. Košarkarji LTH Castingsa so si z 8 zmagami na 25 tekmah zagotovili najmanj 9. mesto po rednem delu sezone in s tem tudi obstanek med elito. Ulitkarji se bodo v zaključni fazi Lige Nova KBM s polzelskimi Hopsi borili za končno 8. mesto (beri 9. ko se v ligo vključi še Cedevita Olimpija), medtem, ko se v 2. SKL seli Zlatorog iz Laškega.

Možnosti za preboj v končnico LTH Castings nima več, kar pomeni, da je že sedaj jasno, da Škofjeločani sezono zaključujejo s tekmo 27. kola, v soboto, 6. maja, ob 18:00 proti novomeški Krki. Tekma bo odigrana v ŠD Poden.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji