KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Vabilo na piknik: družili se bomo v petek, 12. maja
slikca»Košarkarski piknik 2023« se nevzdržno bliža. Sezono tako kot vsako želimo zaključiti v dobri družbi, zato vas lepo vabimo, da se nam na zaključnem dogodku pridružite tudi vi. Tokrat se bomo družili že v petek, 12. maja, od 16. ure naprej.
Piknik bo tako kot vsako leto potekal v Okrepčevalnici Mah, ki se nahaja za Športno dvorano Poden.

V okviru piknika znova želimo pripraviti tudi srečelov, ki je v preteklosti s pomočjo številnih radodarnih in velikodušnih podjetij, organizacij in posameznikov vsakič odlično uspel. Tako kot v prejšnjih izvedbah, bo tudi tokrat celotni izkupiček namenjen izključno delu z mladimi, torej delu v šoli košarke KK Škofja Loka. Za uspešno izvedbo srečelova potrebujemo vašo pomoč – zelo bomo veseli vaših promocijskih materialov, proizvodov ali darilnih bonov.

URADNA PROŠNJA ZA POMOČ PRI IZVEDBI SREČELOVA
(kliknite za prevezavo)


P. S. Zaradi lažje organizacije dogodka vas lepo prosimo, da nam vašo prisotnost in število udeležencev čim prej potrdite na elektronski poštni naslov kk.skloka@gmail.com. Za pozitiven odziv se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in vas vabimo, da se nam na pikniku pridružite tudi vi.

Hvala in se vidimo!
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji