KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTH Castings močnejši še za Emirja Topalbečirevića
slikcaČlanska ekipa LTH Castingsa, ki bo v prihajajoči sezoni 2022/23 znova nastopala med slovensko košarkarsko elito, se je pred začetkom priprav še dodatno okrepila. V Škofjo Loko je prispel 18-letni Emir Topalbečirević.
Prispeval: Nejc Ziherl

Emir Topalbečirević (201 cm, 2003) ima z igranjem na slovenskem košarkarskem parketu že nekaj izkušenj. Leta 2019 je namreč nase opozoril z odličnimi predstavami na Olimia Cupu v Podčetrtku. Istega leta si je košarkar, ki prihaja iz Sarajeva, izboril mesto v kadetski reprezentanci Bosne in Hercegovine.

Pred prihodom v Škofjo Loko je Emir igral v mlajših kategorijah KK Real Way, OKK Spars, KK Koš, zadnje štiri sezone pa je preživel v univerzitetnem košarkarskem klubu Igman Burch. Z LTH Castingsom je podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za dve leti. V čast in zadovoljstvo mi je, da bom igral za škofjeloški klub. Naredil bom vse, da si izborim mesto v ekipi. Liga je močna in v užitek mi bo igrati v državi evropskih prvakov, je ob podpisu pogodbe spregovoril Topalbečirević.

18-letnega košarkarja krasi dober met, prav tako se lahko pohvali z odličnim pregledom igre. Z višino 201 cm igra na položaju krilnega centra, v mlajših kategorijah pa se je redno igral tudi na položaju centra.

Emir, dobrodošel v KK Škofja Loka!
 
 
Emir, dobrodošel v KK Škofja Loka!

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji