KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

FOTO: Uživali smo na Polycom poletnem košarkarskem taboru
slikcaKošarkarski klub Škofja Loka je v sodelovanju s KK Gorenja vas in ŠD Tabor Žiri organiziral Polycom poletni košarkarski tabor v Pineti. Otroci so pet dni uživali in se domov vrnili bogatejši tudi za več prijateljstev.
Prispeval: Nejc Ziherl

Pet dni veselja, pet dni nasmejanih in igrivih obrazov, druženja z vrstniki in nešteto aktivnosti. Niti za sekundo nam ni bilo dolgčas in verjamemo, da bodo tako kot nam, tudi otrokom počitnice ostale v zelo lepem spominu. Za konec so se naši mladi upi preizkusili v nekaj različnih košarkarskih igrah (igra 1:1, izvajanje prostih metov), seveda smo preverili tudi, kdo je imel najbolj čisto sobo. V torek, 28. junija, smo se v popoldanskem času vrnili v Slovenijo🇸🇮, a verjamemo, da se bomo tudi v Pineto še vrnili.

Iskrena zahvala našemu sponzorju, podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o. za podporo pri delu z mladimi, prav tako iskrena hvala vsem staršem in skrbnikom za zaupanje.

FOTOGALERIJA
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji