KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

KK Škofja Loka in Siniša Banović še naprej z roko v roki
slikcaKošarkarski klub Škofja Loka in vodja klubske košarkarske šole Siniša Banović sta se dogovorila za podaljšanje sodelovanja.
Prispeval: Nejc Ziherl

Siniša Banović se je KK Škofja Loka pridružil pred začetkom sezone 2021/2022 kot vodja klubske košarkarske šole in trener mlajših selekcij. Zastavljeni cilji so bili doseženi, zato ne čudi, da sta se obe strani dogovorili za obnovitev sodelovanja.

Banović, ki je pred prihodom v Škofjo Loko deloval v KK Triglav Kranj, bo v klubu izpod Lubnika vlogo vodje košarkarske šole opravljal še vsaj tri leta. Sezono smo zelo uspešno zaključili, ter dosegli zastavljene cilje, zato dogovor o dolgoročnem sodelovanju s KK Škofja Loka ni bila težka odločitev. Zadovoljen sem z dosedanjim medsebojnim sodelovanjem v klubu, s pogoji dela, zato gremo s skupno vizijo novim ciljem naproti, je ob podaljšanju sodelovanja povedal Banović.
 
 
KK Škofja Loka in Siniša Banović še naprej z roko v roki

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji