KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V Škofji Loki novembra turnir Mladi upi za dečke U11
slikcaV Škofji Loki se bo v nedeljo, 14. novembra, odvijal veliki pripravljalni turnir za košarkarje v starostni selekciji U11, ki bo za dečke pomenil pripravo pred pričetkom tekem pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije.
Prispeval: Nejc Ziherl

Košarkarski klub Škofja Loka se je letos odločil organizirati turnir, za katerega v klubu obljubljajo, da bo marsikateremu nadobudnemu košarkarju ostal v prav posebnem spominu.

Na turnirju se bo predstavilo 12 slovenskih ekip, ki bodo razporejene v štiri skupine. Zmagovalec vsake skupine se bo prebil v izločilne boje, ki bodo potekali v ŠD Poden. Pokale in medalje bodo prejele najboljše ekipe, prav tako bodo nagrade deležni najboljši posamezniki turnirja.

Poleg igranja košarke je glavni namen turnirja nabiranje izkušenj mladih slovenskih košarkarskih upov za turnirje, ki jih čakajo v koledarskem letu 2022, ko se bo pričelo tekmovanje pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije.

Turnirja se bodo poleg domačih fantov LTH Castingsa udeležili še naslednji klubi:

- AKK Branik (A in B ekipa)
- KK Cedevita Olimpija
- KK Gorenja vas
- KK Helios Suns
- KK Krka
- KK Radovljica
- KD Slovan
- KK Stražišče
- KK Triglav Kranj
- KK Žoltasti Troti
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji