KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

KK Škofja Loka vam želi miren božič in srečno novo leto!
slikcaPozdravljeni, košarkarski prijatelji.
Leto 2020 nas je opomnilo na to, da v življenju nič ni samoumevno. Postavljeni smo bili pred mnogo izzivov, s katerimi upamo, da ste se v čim večji meri uspešno soočili.

V Košarkarskem klubu Škofja Loka ne pogrešamo zgolj košarke in ur, ki jih na in ob parketu prebijemo skupaj z mladimi košarkarji in košarkaricami. Pogrešamo tudi vse vas, ki nas podpirate in brez katerih si košarke v kraju izpod Lubnika ne bi mogli predstavljati.

Letos smo bili prikrajšani za ogromno stvari, med drugim tudi za tradicionalno druženje ob zaključnem pikniku. Prav druženje je eden od večnih spremljevalcev košarke in zagotovo ga vsi pogrešate.

Še bi lahko naštevali, kaj vse bi lahko bilo v letu 2020 drugače, a v tem ne vidimo pravega smisla. Prepričani smo, da nas vsaka izkušnja naredi še močnejšega in da bomo tudi v prihodnje skupaj pisali lepe in uspešne zgodbe.

V Košarkarskem klubu Škofja Loka prav vsem želimo, da kljub oteženim razmeram prihajajoče praznike preživite čim bolj mirno in v družbi ljudi, ki vam največ pomenijo.

#skupajnaprej
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji