KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VPIS V KOŠARKARSKO ŠOLO
slikcaDragi nadobudni košarkarji in košarkarice! V Košarkarskem klubu Škofja Loka smo že pričeli s treningi za novo sezono, kljub temu pa je vpis našo košarkarsko šolo seveda še vedno možen.
V Košarkarskem klubu Škofja Loka se kljub trenutni situaciji po vseh svojih močeh trudimo otrokom v košarkarski šoli zagotoviti varne razmere. Vse, ki bi radi postali del naše košarkarske šole, se družili z vrstniki in ustvarili nova prijateljstva, vabimo, da se nam pridružite.

Vpis v Košarkarsko šolo KK Škofja Loka je možen tako preko spletnega obrazca (priložen spodaj) kot tudi na samem treningu.

Spodnji obrazec lahko natisnete in ga izpolnjenega prinesete na trening, prav tako pa lahko zloženko otrok prejme tudi na treningu in jo izpolnjeno prinese na naslednji trening.

ŠOLA KOŠARKE - pristopnica, pravila, pogoji in druge informacije glede včlanitve v KK Škofja Loka (KLIKNITE ZA PREVEZAVO)
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji