Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
LTH Casting Ines Peak Obcina S&T Kolektro

POMEMBNO OBVESTILO: Letošnja izvedba PEAK košarkarskega tabora odpade
slikcaV ponedeljek, 17. avgusta, bi se moral v Športni dvorani na Trati pričeti PEAK košarkarski tabor, ki ga Košarkarski klub Škofja Loka že tradicionalno pripravi vsako leto v avgustu. V klubu smo se danes, 13. avgusta, odločili, da letošnjega tabora ne bomo izvedli.
Za odpoved 5 dni trajajočega dogodka smo se odločili na podlagi informacije, ki smo jo v sredo, 12. avgusta, prejeli s strani Košarkarske zveze Slovenije. Krovna športna organizacija na področju košarke v Sloveniji je v teh dneh v Postojni organizirala košarkarski tabor in potrdila okužbo enega od udeležencev z virusom Covid-19. Ker sta na dogodku sodelovala tudi dva trenerja iz vrst KK Škofja Loka z organizacijo tabora ne želimo tvegati.

V Košarkarskem klubu Škofja Loka strmimo k temu, da sta zdravje in varnost na prvem mestu. Prav tako želimo spoštovani in upoštevati priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), ki predvsem v obdobju, ko se približuje novo šolsko leto, ne priporoča druženja velikega števila otrok v zaprtih prostorih.

Vsem tistim, ki ste otroke prijavili na letošnji tabor, se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Resnično upamo, da se bo življenje kmalu vrnilo v normalo in da nam bodo razmere dovoljevale izvedbo septembrskega klubskega piknika.

Hvala za razumevanje in lep športni pozdrav,

Škofja Loka, 13. 8. 2020
KK Škofja Loka
 
 

nazaj na seznam novic