KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Poraz članov proti Laščanom
slikcaV 1. krogu lige UPC TELEMACH "kofetarjem" na koncu žal ni uspelo presenetiti favoriziranih Laščanov.
Začelo se je državno prvenstvo - liga UPC TELEMACH!

Na prvi tekmi in na prvem gostovanju je ekipi TCG Loka kave skoraj uspelo presenetiti favorizirano ekipo KK Zlatorog Laško, ki je zaostajala in bila podrejena skozi celotno srečanje na koncu pa sta žal odločili dve dobljeni žogi pri skoku v napadu in zgrešen met za tri točke Zvonimirja Kovačevića, ko se mu je žoga nesrečno "skotalila" iz obroča.
Celotna ekipa si zasluži pohvale za izredno borbeno igro v obrambi in napadu. Upajmo, da bodo tako igro prikazali tudi na nasrednjih srečanjih.

Ločani so pokazali, da so dobra ekipa in da bo letošnja sezona še zelo zanimiva. Menim, da je moška članska ekipa ob taki prikazani igri in pristopu zmožna v ligi UPC TELEMACH premagati vsakega nasprotnika.

Izjavi obeh trenerjev po tekmi:

Gašper Potočnik, trener TCG Loka kave : "Klasičen uvod v novo sezono. Veliko napak na obeh straneh in na koncu zmaga domačih, čeprav bi si jo v enaki meri zaslužilo tudi moje moštvo."

Zoran Martič, trener Zlatoroga: "Nad potekom tekme nisem presenečen. Pričakoval sem težak dvoboj ter motivirane in neobremenjene goste. Naše težave so izvirale v izredno slabem začetku v obrambi. Ves čas poudarjam, da lahko vsakega premagamo le z agresivno igro v obrambi, ki smo jo začeli izvajati šele po 25. minuti in na srečo je bilo še dovolj časa za zmago. Naslednjič bomo zanesljivo kaznovani, če bomo v obrambi že polovico tekme igrali tako slabo. Za zanesljivo zmago še nimamo dovolj izkušenj in tudi kakovosti ne. Poudarjam, izključni razlog za uspeh je obramba v večjem delu drugega polčasa, zaradi katere so gostje tudi padli v igri."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji