KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VSAK EVRO ŠTEJE: Del dohodnine lahko namenite košarkaricam in košarkarjem
slikcaDel dohodnine lahko tudi letos namenite Košarkarskemu klubu Škofja Loka. Za morebitno dodatno podporo se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo.
Že več kot 65 let je košarka v Škofji Loki pomemben dejavnik športne identitete občine Škofja Loka in njene okolice in pomemben del športne vzgoje velikega števila mladih. Imamo dolgoletno tradicijo, športno okolje, znanje, podporo gledalcev in predvsem veliko volje. Poslanstvo KK Škofja Loka je poleg športnega tudi zastopanje vrednost, ki jih naše okolje potrebuje za svojo uspešnost.

Tokrat se na vas obračamo v upanju na pomoč in podporo, ki nam jo lahko izrazite z namenitvijo dela dohodnine.

Namenitev dela dohodnine
---> eDavki (kliknite za prevezavo) ALI cnvos (kliknite za prevezavo).

Naziv oz. ime upravičenca: Košarkarski klub Škofja Loka
Davčna številka upravičenca: 95194606
Odstotek (%): Po želji; minimalno 0,1 %, maksimalno 0,5 %

Košarkarski klub Škofja Loka se financira iz članarin, dotacij občine in prispevkov sponzorjev, v zadnjem času pa se kot dodaten vir financiranja pojavlja tudi olajšava, ki jo lahko občani v okviru svoje dohodninske napovedi namenijo raznim organizacijam, ki so pridobile to potrebno dovoljenje. Med njimi je tudi naš klub, tako da ima vsak davčni zavezanec možnost, da del svoje dohodnine nameni tudi Košarkarskemu klubu Škofja Loka. V nasprotnem primeru gre denar v državni proračun.

Pomagate lahko tudi 5 različnim organizacijam

Maksimalni znesek, ki ga lahko donirate je 0,5 % vaše dohodnine. Obrazce lahko razdelite tudi med vaše sorodnike, sodelavce, zaposlene in simpatizerje ter na ta način dodatno pomagate pri dobrodelnem poslanstvu. Svoj del dohodnine lahko namenite do 5 različnim organizacijam. V tem primeru vsaki namenite po 0,1 odstotek.

Že vnaprej se vam za vašo morebitno dodatno podporo iskreno zahvaljujemo.

#skupajnaprej
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji