KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

PEAK košarkarski tabor 2019: Bilo je kratko, a zabavno!
slikcaZa Košarkarskim klubom Škofja Loka in vsemi udeleženci je še ena uspešna izvedba košarkarskega tabora, ki ga klub že nekaj let tradicionalno pripravi vsakega avgusta. Tokrat smo bili dejavni kot že dolgo ne.
Prispeval: Nejc Ziherl

Zelo nas veseli, da se v tabor vsako leto prijavi tudi vse več deklet. Hvala prav vsem, ki ste poskrbeli da so se naši mladi upi imeli fino in morda v tem tednu sklenili tudi kakšno novo prijateljstvo, so zapisali na Facebook strani KK Škofja Loka.

Za 31-letnim Škofjeločanom je zdaj nova izvedba košarkarskega tabora. V petek, 30. avgusta, se je v ŠD Trata zaključil še naš 3. košarkarski tabor v sodelovanju s klubskim sponzorjem Peak. Kot vsako leto, je tudi letos naše udeležence čakal pester program treningov in tekem, ob tem pa seveda tudi zanimiv spremljevalni program," je dejal Šiberle, ki je z izvedbo zadovoljen, a ob tem ni pozabil na pomoč. Pohvala gre vsem udeležencem tabora in trenerjem Martinu Kožuhu, Gregi Rženu, Matevžu Bertonclju in Tomažu Dolinarju, ki so v tem tednu poskrbeli za zanimive in poučne treninge."


Telemach je v Škofji Loki poskrbel za delavnico "Varni na internetu."

Otrokom ena zanimivejših dejavnosti je bil obisk pri nekdanjemu košarkarju LTH Castingsa Klemnu Aliču, ki skupaj s ekipo deluje v Simptom Gymu, škofjeloški telovadnici, kjer so mladi nadobudneži spoznali, kaj pomeni crossvadba in fizična pripravljenost. 40 mladih junakov je obiskala tudi Telemachova ekipa, ki je poskrbela za delavnico o varni rabi interneta, manjkal pa ni niti obisk Alena Malovčića. Košarkar, ki je zrasel prav v Škofji Loki, je pred mesecem dni z reprezentanco Slovenije U18 osvojil 3. mesto na evropskem prvenstvu, Škofjeločane pa obiskal z bronasto medaljo.


Telemach je v Škofji Loki poskrbel za delavnico "Varni na internetu."

Posebne zahvale gredo Klemnu Aliču in ekipi Simptom Gyma za predstavitev in trening krosfita, Tjaši Rus in ekipi Telemach za delavnico o varni porabi interneta in družabnih omrežij, ter našemu bivšemu igralcu Alenu Malovčiću za obisk ob zaključku tabora, je še dejal Šiberle.

Prav vsi udeleženci so ob koncu prejeli diplomo.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji