KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Po Grumu v Škofjo Loko še Germ
slikcaŠkofjeloški LTH Castings sestavlja moštvo, ki se bo pod vodstvom trenerja Andreja Božiča borilo za odmevno uvrstitev v 2. SKL. Novinec na klopi Ulitkarjev bo v prihajajoči sezoni lahko računal tudi na pomoč Anžeta Germa.
Prispeval: Nejc Ziherl

Anže Germ (190 cm, 1993) je v zadnjih 4 sezonah nosil dres Ilirije in v preteklih 2 sezonah nabiral tudi prvoligaške izkušnje. Bil je eden od pomembnejših varovancev trenerja Saše Dončića, ki je Germu za dokazovanje v povprečju na tekmo ponudil 28 minut.

Krilni košarkar je v povprečju na tekmo dosegal 7,9 točke, 2,3 podaje in 2 skoka. To ni bilo dovolj, da bi si skupaj s soigralci priboril obstanek med elito. "V lanski sezoni nam žal ni uspelo to, kar smo si vsi želeli zato je prišel čas za neki drug izziv, tega pa našel v Škofji Loki," je svojo odločitev obrazložil 26-letni košarkar.

Pred prihodom v Ilirijo je Germ nastopal še za Janče in Litijo. Skupaj s Škofjeločani bo lovil odmevno uvrstitev v 2. SKL. "O škofjeloškem klubu sem slišal veliko dobrega. Pričakujem, da bomo skupaj popravili uvrstitev iz lanske sezone ter se borili za najvišja mesta," je dodal Germ.

Prav danes, v sredo, 7. avgusta, bo Austria Trend Hotelu v Ljubljani potekal žreb pred novo sezono v 2. SKL. Prvo kolo naj bi bilo na sporedu v soboto, 12. oktobra.
 
 
Germ (desno) je v lanski sezoni nastopal za Ilirijo.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji