Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT S&T Obcina Peak Ines LTH Casting

Lani je bil iz Domžal le posojen, zdaj je prestopil
slikcaŠkofjeloški LTH Castings je pred kratkim potrdil prihod novega trenerja Andreja Božiča, ki je že pričel s sestavo moštva za prihajajočo sezono, v kateri bodo “Ulitkarji” znova nastopali v 2. SKL.
Prispeval: Nejc Ziherl

Eden izmed košarkarjev, ki bodo tudi v prihodnji sezoni nosili dres LTH Castingsa, je Matic Vesel. 206 centimetrov visoki košarkar je v lanski sezoni za škofjeloškega drugoligaša nastopal kot posojeni član KK Helios Suns, zdaj pa je tudi uradno postal član moštva izpod Lubnika.

“V Škofji Loki se počutim zares odlično. Zelo sem zadovoljen, ker lahko usklajujem študij z igranjem košarke. Odločitev o tem, kje bom nadaljeval kariero tako ni bila težka, hkrati pa si želim, da popravimo rezultat s prejšnje sezone,” je o podaljšanju sodelovanja z LTH Castingsom spregovoril nekdanji košarkar ekipe Ilini iz Ilinoisa.

Ob Luki Kurešu je bil Vesel edini košarkar LTH Castingsa, ki je zaigral prav na vseh tekmah v sezoni. V povprečju je na tekmo na parketu preživel nekaj več kot 26 minut, v tem času pa dosegal po 11 točk, 5,6 skoka in 1,6 podaje. Škofjeločani so računali na preboj v četrtfinale, nato pa so se morali zadovoljiti z obstankom v 2. SKL. Po dveh sezonah je klop LTH Castingsa zapustil Jaka Hladnik, nov trener Škofjeločanov pa je postal Andrej Božič.
 
 
Matic Vesel ostaja v Škofji Loki. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic