KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V Sežano po zmago!
slikcaV 15. krogu lige UPC TELEMACH se bodo košarkarji TCG Loka kave odpravili na težko gostovanje v Sežano.
Košarkarji TCG Loka kave lahko na težkem gostovanju dosežejo pomembno zmago v boju za osvojitev 7. mesta in s tem uvrstitev v ligo za prvaka.

Na prvi tekmi v Škofji Loki so Ločani odlično zaustavili najbolj nevarnega strelca Kraškega zidarja Zorana Lazarevskega. Upajmo, da bodo Ločani odlično obrambo odigrali tudi v Sežani in, da se bodo v soboto zvečer na Gorenjsko vračali, kot zmagovalci!

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Gašper Potočnik, trener TCG – Loke kave: »Obeta se nam težak dvoboj, saj ima ekipa Kraškega zidarja JK kar precej adutov, za nameček pa še prednost domačega igrišča. Kljub vsemu se obremenjujemo predvsem z našo igro, zato pričakujem, da bi ob maksimalnem pristopu zmagi morali biti zelo blizu. S poškodbami imamo nekaj težav, a ker so te sestavni del košarke, to nikakor ne sme biti izgovor. Zanima nas pač le zmaga.«

Sekule Popovič, trener Kraškega zidarja JK: "Čaka nas težka tekma proti homogeni škofjeloški ekipi, ki je po igralski širini nedvomno pred nami. A če se bomo tekmecem z manjšim številom košarkarjev kljub vsemu zmogli upreti, nedvomno imamo možnosti za presenečenje. Toliko bolj, ker igramo doma, kjer nam v tej sezoni ne gre slabo. Skrbi pa me nova poškodba: zavoljo nalomljenega prsta na roki smo za mesec dni namreč ostali brez Petra Vujoviča."

 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji