Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT S&T Obcina Peak Ines LTH Casting

VSAK EVRO ŠTEJE: Gorenjski derbi in namenitev dohodnine
slikcaBi si radi v soboto, 22. decembra, v Športni dvorani Poden gorenjski derbi med škofjeloškim LTH Castingsom in kranjskim ECE Triglavom ogledali brez plačila vstopnine? V kolikor na tekmo pridete z izpolnjenim spodnjim obrazcem, je za vas vstop prost.
Prispeval: Nejc Ziherl

Tokrat se na vas, dragi starši in člani kluba, obračamo v upanju na pomoč in podporo, ki nam jo lahko izrazite z izpolnitvijo spodaj dodanega obrazca - zahteve za namenitev dela dohodnine. Košarkarski klub Škofja Loka se financira iz članarin, dotacij občine in prispevkov sponzorjev, v zadnjem času pa se kot dodaten vir financiranja pojavlja tudi olajšava, ki jo lahko občani v okviru svoje dohodninske napovedi namenijo raznim organizacijam, ki so pridobile to potrebno dovoljenje. Med njimi je tudi naš klub, tako da ima vsak davčni zavezanec možnost, da del svoje dohodnine nameni tudi Košarkarskemu klubu Škofja Loka. V nasprotnem primeru gre denar v državni proračun.

:: V kolikor na sobotni gorenjski derbi pridete z izpolnjenim obrazcem, si lahko tekmo ogledate brez plačila vstopnine. ::
KJE NAJDETE OBRAZEC? TUKAJ SPODAJ! ::

Shrani.si

POMOČ:
1. Ko kliknete na fotografijo, z desnim klikom na miški izberite opcijo SHRANI KOT.
2. Na vašem računalniku odprete fotografijo in jo NATISNETE.
3. Izpolnjen obrazec prinesite na SOBOTNI DERBI.

Vsi davčni zavezanci imajo možnost odločanja o svoji dohodnini, tako kot je zapisano v spodaj priloženem obrazcu, pa je maksimalni znesek, ki ga lahko donirate 0,5% vaše dohodnine. Obrazce lahko razdelite tudi med vaše sorodnike, sodelavce, zaposlene in simpatizerje ter na ta način dodatno pomagate pri dobrodelnem poslanstvu.

Zahtevek je možno enostavno izpolniti in oddati tudi preko sistema eDavki (https://edavki.durs.si/ - Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije), lahko pa vaši otroci izpolnjen obrazec prinesejo na trening in ga oddajo svojemu trenerju. Če že komu donirate in bi radi nadaljevali, lahko izberete tudi manj kot 0,5% in znesek razdelite med več prejemnikov.

Že naprej vnovična hvala za vso vašo podporo. Želimo vam vesele praznike in srečno ter predvsem zdravo novo leto 2019!
 
 

nazaj na seznam novic