Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT S&T Obcina Peak Ines LTH Casting

BRAVO: Mladi Gorenjci pokazali, da košarka združuje!
slikcaNa Vranskem je danes potekal 3. kvalifikacijski turnir projekta Basket 4 Kids, ki se v Sloveniji odvija pod okriljem SportKluba. Ekipe do 13. leta je spremljal ambasador Erazem Lorbek, fantje so uživali, hkrati pa še enkrat več pokazali, da košarka združuje in ustvarja prijateljstva. To so tokrat dali vedeti Gorenjci.
Prispeval: Nejc Ziherl

Na tretjem kvalifikacijskem turnirju na Vranskem so se predstavili domači košarkarji KK Vrani Vransko, KK Helios Suns Domžale, KK Triglav Kranj in KK Škofja Loka. Prav Gorenjci so poskrbeli za potezo, ki si zasluži pozornost.


Ko so Škofjeločani moči merili z Domžalčani, so se na tribuni izkazali košarkarji Triglava, ki so bučno spodbujali svoje gorenjske rivale. "Loka, Loka, Loka!" se je slišalo s tribune. Kasneje so se košarkarji iz Kranja in Škofje Loke pomerili med seboj, po gorenjskem derbiju pa so bili Škofjeločani tisti, ki so kar na nogah in še kako glasno podprli vrstnike iz Kranja.


OGLEJTE SI VIDEO, KI JE PRISTAL TUDI NA KOSARKA.SI (za prevezavo klikni na zapis)

Res hvale vredna poteza obeh klubskih mlajših selekcij. Kot zanimivost lahko omenimo, da se bosta prihodnjo soboto, 22. decembra, v dvorani Poden v članski konkurenci pomerila prav škofjeloški LTH Castings in kranjski ECE Triglav. Bosta kluba imela posluh, potegnila pravo potezo in svoje mlajše selekcije povabila tudi na članski derbi?


Basket 4 Kids, 3. kvalifikacijski turnir (Vransko):
Vrani - Triglav Kranj
Helios Suns - Škofja Loka
Vrani - Helios Suns
Triglav Kranj - Škofja Loka
Helios Suns - Triglav Kranj
Vrani - Škofja Loka

Jutri, v nedeljo, 16. decembra, bo v Kršem potekal še zadnji kvalifikacijski turnir. Na zaključni turnir četverice so se zaenkrat uvrstili Sežana, KŠ Sanija Bečiroviča in Triglav Kranj. Kranjčani so na Vranskem v finalu ugnali Helios. Za zadnjo prosto vstopnico se bodo jutri potegovali Krško, Slovan, Ljubljana in Kolpa Črnomelj.

 
 
Škofjeločani so se izkazali na tribuni, borbali pa tudi na parketu.

nazaj na seznam novic