KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

OKREPITEV: Med Ulitkarje prestopil tudi Karavdić
slikcaPo odhodu Željka Markovića in Urbana Omana je LTH Castings v svoje vrste pripeljal novega košarkarja. Dres "Ulitkarjev" bo od sedaj naprej med drugim nosil tudi 23-letni krilni center Sedin Karavdić.
Prispeval: Nejc Ziherl

»Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil KK Škofja Loka in trenerju Jaka Hladniku, da so mi omogočili, da sem v začetku sezone še pred podpisom pogodbe lahko treniral z ekipo. V nadaljevanju prvenstva, bom dal vse od sebe in po najboljših močeh pomagal ekipi,« je ob prestopu k LTH Castingsu spregovoril levoroki Sedin Karavdić.

Nekdanji slovenski reprezentant zasedbe U20 je v lanski sezoni nosil dres Term Olimia iz Podčetrtka, v katerem je osvojil naslov prvakov 2. SKL. V rednem delu tekmovanja je v povprečju na tekmo dosegal 11,1 točke in 5,5 skoka, v drugem delu sezone pa na prvoligaškem parketu 7,1 točke in 5 skokov.

Pred prihodom v Podčetrtek je 203 centimetre visoki košarkar po vrsti zastopal barve Grosupljega Orlandine Basket v 2. italijanski ligi, Portoroža in Šenčurja. S svojimi predstavami je v preteklosti že navdušil tudi selektorja Damjana Novakovića, ki ga je vpoklical za nastop na evropskem prvenstvu U20 leta 2014 na Kreti in leto dni kasneje v Lignanu Sabbiadoru v Italiji.

Sedin, dobrodošel! #skupajnaprej
 
 
Sedin Karavdić (desno) od sedaj naprej za Škofjeločane. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji