Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT S&T Obcina Peak Ines LTH Casting

Odziv kluba na zahvalo Jelenčeve
slikcaŽenski del mlajših selekcij v Košarkarskem klubu Škofja Loka je okrepila trenerka Klavdija Oblak, ki pa v naslednji sezoni ne bo mogla računati na pomoč Mojce Jelenc. 15-letna visoka košarkarica bo namreč od sedaj naprej zastopala barve ŽKK Cinkarna Celje.
V zaključku meseca julija smo na naš elektronski poštni naslov kk.skloka@gmail.com prejeli naslednje sporočilo:

»Pred šestimi leti sem se med poletnimi počitnicami udeležila enotedenskega košarkarskega tabora, ki ga vsako leto organizirate. Navdušila sem se nad košarko, zato sem se včlanila v klub in pričela z rednimi treningi. Danes, šest let kasneje sem končala osnovno šolo. Šolo bom jeseni nadaljevala na 1. gimnaziji Celje, košarkarsko pot pa v ŽKK Cinkarna Celje. V KK Škofja Loka sem preživela šest čudovitih let. Na tem mestu bi se rada zahvalila vsem mojim soigralkami, s katerimi smo se zelo dobro razumele in na povratkih iz tekem domov redno pustošile na relaciji Koper- Murska Sobota. Posebna zahvala pa gre trenerjem: Tadeji Horvat, Urošu Meden, Klavdiji Oblak, Kristini Erznožnik, Nini Dolenc, Jaku Šiberle, Martinu Kožuh in Jaku Hladnik.«

Pisala nam je naša sedaj že nekdanja košarkarica Mojca Jelenc, ki bo kariero košarkarice nadaljevala v ŽKK Cinkarna Celje. V Košarkarskem klubu Škofja Loka smo izjemno ponosni in hkrati veseli, da smo kot organizacija odigrali tako pomembno vlogo pri športnem in nenazadnje tudi osebnostnem razvoju dekleta, za katerega verjamemo, da jo ob pravem pristopu, ki ga Mojca zagotovo ima, čaka zanimivo in pestro nadaljevanje košarkarske kariere. Besede, ki nam jih je namenila igralka sama, so za KK Škofja Loka le še eno potrdilo več, da smo pri svojem poslanstvu na pravi poti.

Mojca, v imenu Košarkarskega kluba Škofja Loka bi se radi zahvalili za lepe besede in ti hkrati zaželeli vso srečo pri nadaljevanju poti tako na košarkarskem igrišču kot tudi izven njega!

KK Škofja Loka

P. S. V kolikor, bi se radi tudi vi pridružili košarkarski šoli KK Škofja Loka, nam pišite na e-poštni naslov kk.skloka@gmail.com
 
 
Mojca Jelenc (št. 15) v dresu kadetske ekipe Ines.

nazaj na seznam novic