KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Škofjeločani v novo sezono okrepljeni z Vravnikom
slikcaČlanska ekipa LTH Castingsa je včeraj pričela s pripravami na novo sezono v 2. SKL. V dvorani Poden se je potilo 12 igralcev, med katerimi pa zaradi bolezni ni bilo sicer novega člana škofjeloškega drugoligaša, 26-letnega krilnega centra Matije Vravnika.
Prispeval: Nejc Ziherl

202 centimetra v višino meri Matija Vravnik, ki je zadnji dve sezoni nosil dres kranjskega ECE Triglava, pred tem pa branil še barve Slovana, Grosupljega, Zlatoroga, ekipe Primafoto Slovenj Gradec in domačega Dravograda.

Vravnik je v lanski sezoni v dresu ECE Triglava nastopil na 22 tekmah, v povprečju na parketu prebil po 25 minut, v tem času pa dosegal po 12,6 točke, 7,3 skoka in 1,3 podaje. »Veselim se začetka nove sezone in igranja v dresu LTH Castingsa. Upam, da bomo tudi letos posegli po najvišjih mestih. Zanimivo bo zaigrati na gorenjskem derbiju z bivšim klubom Triglavom,« je ob prihodu v Škofjo Loko dejal Vravnik. Med drugim je Matija leta 2008 v vlogi slovenskega reprezentanta uspešno nastopal na kadetskem evropskem prvenstvu v Sarajevu, štiri let kasneje z Grosupljem postal prvak 2. SKL, še isto leto pa ga je selektor Zmago Sagadin uvrstil na širši seznam za nastop na domačem evropskem prvenstvu fantov do 20 let.

26-letni Dravograjčan je izjemno dejaven in uspešen tudi izven košarkarskih dvoran. Leta 2017 je namreč opravil magisterij s področja kineziologije na Fakuleti za šport, tekom poletja pa je kondicijsko pripravljal mlajše moške in ženske reprezentance pri Košarkarski zvezi Slovenije.
 
 
Nazadnje je Vravnik nosil dres ECE Triglava. (foto: slovenska-kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji