KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člane LTH Castingsa bo tudi v novi sezoni vodil Hladnik
slikcaVodstvo košarkarskega kluba iz Škofje Loke je podaljšalo sodelovanje s 36-letnim Jako Hladnikom, ki bo tako tudi v prihajajoči sezoni 2018/19 vodil člansko ekipo LTH Castingsa.
Prispeval: Nejc Ziherl

»Košarkarski klub Škofja Loka me je prepričal s projektom dela z mladimi, ki smo ga zastavili že v lanski sezoni, tako da odločitev o tem, da ostanem v Škofji Loki ni bila težka,« je ob podaljšanju pogodbe povedal trener Jaka Hladnik, ki bo tako v Škofji Loki še drugo sezono zapored upravljal vlogo glavnega trenerja moške članske ekipe. Že pred tem je pri LTH Castingsu kot pomočnik trenerja sodeloval v uspešnih sezonah, ko sta Škofjeločane vodila Gašper Potočnik in Aleksander Sekulić.

V lanski sezoni je Hladnik vodil eno izmed najmlajših ekip v zgodovini 2. SKL in z njo presegel vsa pričakovanja. Škofjeločani so se po rednem delu sezone uvrstili med najboljše 4 ekipe in se tako borili za preboj med elito. Med drugim so "Ulitkarji" na kolena spravili precej izkušenejše moštvo Hopsev iz Polzele, izjemno blizu presenečenja pa bili tudi proti Laščanom. Ogromen napredek je bil opazen pri mnogih igralcih, zagotovo pa gre izpostaviti Davida Kralja in Jana Dornika, ki bosta košarkarsko pot nadaljevala v ZDA ter nenazadnje tudi Jana Strmčnika. »V letošnji sezoni se nam obeta tudi sodelovanje z domžalskim klubom Helios Suns, kar verjamem, da bo še pripomoglo k razvoju igralcev. Že sedaj lahko trdim, da se bomo tudi v novo sezono podali z izjemno mlado ekipo, kateri upam, da bomo dodali kakšnega košarkarja s prepotrebnimi izkušnjami,« je še dodal Hladnik, ki pa pred dokončno sestavo ekipe o ciljih v novi sezoni še ne želi govoriti.

Asistiral mu bo Kožuh
Škofjeločani bodo s pripravami na novo sezono pričeli v četrtek, 16. avgusta, Hladnik pa si je že izbral tudi svojega pomočnika. To bo 22-letni Martin Kožuh, ki je s Hladnikom sodeloval že v lanski sezoni, ko si je izkušnje nabiral z vodenjem nekaterih mlajših selekcij KK Ines.
 
 
Jaka Hladnik bo Škofjeločane vodil tudi v sezoni 2018/19. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji