KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Košarkarski piknik je pred nami!
slikcaNe zamudi ---> pridi tudi ti! :) #skupajnaprej
Le še teden dni nas loči do uradnega zaključka sezone 2017/2018, ko se bomo družili in zabavali ob zaključnem pikniku v Okrepčevalnici Mah, ki se nahaja za Športno dvorano Poden. V petek, 25. maja, bo od 16. ure naprej veselo, saj se poleg odlične hrane in pijače ob dobri glasbi obeta še obilico športnih iger. Gre za dogodek, nabit z mladostno energijo in dobro voljo, ki vsako leto ponudi nekaj novega, mladim košarkarjem pa nepozabno doživetje, polno novih izkušenj in prijateljstev. Za sodelovanje v športnih igrah se bodo lahko prijavili tudi starši.

Za lažjo organizacijo piknika, vas vse starše in člane kluba prosimo, da nam v primeru prihoda na piknik svojo prisotnost potrdite čim prej z elektronskim sporočilom na kk.skloka@gmail.com.

Obiskala nas bo tudi zlata medalja
V okviru piknika pripravljamo tudi izvedbo srečelova, celoten izkupiček le tega pa bo namenjen izključno delu z mladimi, torej delu v košarkarski šoli KK Škofja Loka. Vsem, ki ste se pozitivno odzvali na našo prošnjo za pomoč pri srečelovu, se vam iskreno zahvaljujemo. Ob vseh športnih igrah bodo otroci imeli možnosti tudi fotografiranja z zlato medaljo! Na pikniku se nam bo namreč pridružil Škofjeločan Tomaž Uršič, ki je bil del zmagovalne ekipe, ki je lansko leto poskrbela za pravljico pod obroči v Carigradu, ko je slovenska moška članska reprezentanca osvojila naslov evropskega prvaka.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji