KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

GOSTOVALI SMO: Škofjeloški upi uspešno nastopali v Sarajevu
slikcaNekatere izmed mlajših selekcij Košarkarskega kluba Škofja Loka so se v spremstvu trenerjev mlajših selekcij v času velikonočnih praznikov predstavile v Sarajevu. Ob super vzdušju in odlični hrani so tako fantje kot tudi dekleta prikazali nekaj odličnih predstav.
Prispeval: Nejc Ziherl

Basketball Cup Sarajevo je naziv turnirja, na katerem so se to leto v času velikonočnih praznikov predstavili tudi upi košarkarskega kluba Škofja Loka. Naša ekipa fantov in deklet se je v družbi trenerjev Petra Hartmana, ki se nam je javljal iz Sarajeva, Martina Kožuha in Košarkarskega kluba Gorenja vas na pod podala v četrtek, 29. marca. Tekom bivanja v Sarajevu so škofjeloški upi odigrali kar nekaj tekem, si ogledali znamenito Baščaršijo in pojedli mnogo čevapčičev.

Povezava do obširnejše fotogalerije iz Sarajeva (klikni za povezavo)

Na turnir so odpotovale tri ekipe in sicer fantje U16 in U14 ter dekleta U15. Kadetska ekipa, ki jo vodi Peter Hartman je nastopila v skupini z Zemunom iz Beograda, Realwayjem iz Sarajeva in s slovenskima ekipama Vrhnike in Radenske Creativa. V skupini so Škofjeločani nastopili odlično in se brez poraza prebili v polfinale. Tam so morali priznati premoč združeni ekipi Bistrice in Vojnika, so pa zato v tekmi za 3. mesto visoko porazili ekipo Slovana.

Tudi pionirji LTH Castingsa, ki so v Sarajevu nastopili s pomočjo igralcev iz Gorenje vasi in Stražišča, so tekmovanje v skupinskem delu končali neporaženi na 1. mestu. Ekipo je vodil trener iz Gorenje vasi Jaka Trček, ki je skupaj s svojimi varovanci v skupini premagal ekipo Mladosti, Lions iz Tuzle in moštvo Vrhnike. V polfinalu je bila žal boljša ekipa Zemuna iz Beograda, v tekmi za 3. mesto pa so tudi pionirji ugnali Kodeljevčane.

Tako kot kadeti in pionirji pa so končno 3. mesto osvojila tudi dekleta. V rednem delu turnirja so v skupini z Brčanko Brčko in Železničarjem iz Sarajeva osvojila končno 1. mesto, v tekmah za razvrstitev pa je ekipa pod vodstvom Martina Kožuha morala priznati premoč ekipi Ilirije.

Glede na množičnost in kakovost ekip, ki so se udeležile turnirja, je končni rezultat vseh ekip lep uspeh za klub.
 
 
Kadeti LTH Castingsa so v tekmi za tretje mesto nadigrali Slovan.
Tudi Martin Kožuh je s svojimi varovankami prišel do lepega uspeha.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji