Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT Aktiva skupina Obcina Peak Ines LTH Casting

OKREPITEV: LTH Castings okrepil svoje vrste pred nadaljevanjem sezone
slikcaŠkofjeloški LTH Castings, ki se bo v drugem delu sezone boril za povratek med elito, je pred nadaljevanjem sezone okrepil svoje moštvo. Četi Jake Hladnika se je pridružil 21-letni Željko Markovič, ki je v dosedanjem delu sezone nosil dres ECE Triglava.
Prispeval: Nejc Ziherl

Člani LTH Castingsa so pred nadaljevanjem sezone dobili novega soigralca. Trener Jaka Hladnik bo v naslednjih 10 krogih, ki Škofjeločane čakajo v drugem delu sezone, lahko računal tudi na usluge 197 centimetrov visokega Željka Markovića, ki je svojo formo že nekaj časa pilil prav v Športni dvorani Poden z ekipo LTH Castingsa.

Ljubljančanom nasul 24 točk
21-letni krilni košarkar je nazadnje nosil dres ECE Triglava, v katerem je tudi pričel letošnjo sezono. V začetku le-te je bil deležen dobre minutaže in to nekajkrat tudi lepo izkoristil, izkazal pa se je predvsem na obračunu proti Ljubljani, ko je v 27 minutah zbral 24 točk. V nadaljevanju sezone pod vodstvom Tomaža Fartka ni več dobil prave priložnosti in se tako odločil za menjavo delodajalca. Pred prihodom v Triglav je Marković nosil še dres Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Slovana. Pri Triglavu je v letošnji sezoni odigral 12 ligaških tekem, v povprečju na parketu prebil 16 minut in v tem času zbral po 5,8 točke in 2 skoka.

Željko, dobrodošel! #skupajnaprej
 
 
Željko Marković (levo) je postal nov član LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic