KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VABILO: Sobota poleg derbija prinaša še zabavo za otroke in nagradno igro
slikcaV soboto 16.12.2017 bo od 15:00 naprej v ŠD Poden potekalo božično-novoletno druženje. Skupaj se bomo zabavali ob igranju košarke in različnih nagradnih igrah na parketu, nekaj pojedli, potem pa si še skupaj ogledali tekmo naše članske ekipe, ki se začne ob 17.30.
Zbor vseh članov mlajših selekcij je ob 14:30 v avli ŠD Poden. Na ogled dogajanja pa ste seveda vabljeni tudi starši!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Škofjeloška članska ekipa, ki jo v letošnji sezoni vodi Jaka Hladnik, je v sezono 2017/18 vstopila izjemno uspešno. Za "Ulitkarji" je prva polovica rednega dela 2. SKL za moške, z 9 zmagami in 2 porazi, pa se nahaja povsem na vrhu. S tekmo manj in tudi porazom manj ji sledi ekipa iz Podčetrtka, ki pa je edini poraz v letošnji sezoni zabeležila prav proti Škofjeločanom.

Domači košarkarji bodo v soboto na tribunah potrebovali šestega igralca, zato v imenu KK Škofja Loka vljudno vabljeni, da se nam v soboto pridružite v ŠD Poden. Ob 15. uri se bo že pričela zabava za otroke, pričetek tekme pa ob 17.30.

Ker smo tudi v KK Škofja Loka že praznično razpoloženi, smo se odločili, da med obema polčasoma nekomu podarimo športno torbo.
Pridi in sodeluj!


Se vidimo! Zakaj? Ker smo mi vsi Loka! #skupajnaprej

Lep košarkarski pozdrav,
KK Škofja Loka
 
 
V soboto nas poleg vsega ostalega čaka še veliki derbi med LTH Castingsom in Termam Olimie iz Podčetrtka.
Ker smo v KK Škofja Loka že praznično razpoloženi, bomo na sobotni tekmi podarili nagrado enemu izmed gledalcev.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji