KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Peak Basketball Camp 2017 več kot uspešno izveden
slikcaZa nami je nov uspešno izveden poletni košarkarski tabor v organizaciji Košarkarskega kluba Škofja Loka. Tokrat poleg vseh sodelujočih posebno zahvalo zaslužita še naš uradni opremljevalec Peak in Studio Vizual za podelitev diplom.
Prispeval: Nejc Ziherl

FOTOGALERIJA: PEAK BASKETBALL CAMP 2017

»Letos smo v košarkarskemu klubu Škofja Loka uspešno zaključili že šesto izvedbo poletnega kosarkarskega tabora, ki je potekal od 21 do 25 avgusta. Tokrat tudi ob pomoči Peak-a, našega uradnega opremljevalca špotne opreme. Tabor je potekal v športni dvorani na Trati, kjer smo imeli odlične pogoje za delo, saj nam je bilo omogočeno koriščenje celotnega kompleksa z zunanjimi igrišči,« so bile po uspešnem zaključku prve besede vodje košarkarskega tabora, Petra Hartmana, ki je imel tokrat pomoč še kar 4 trenerjev z licenco s strani Košarkarske zveze Slovenije. Nekdanji kapetan in glavni trener članske ekipe je skupaj z Jakom Trčkom, Jakom Šiberletom, Martinom Kožuhom in Grego Rženom tvoril trenersko ekipo in skrbel za dobro delo in nenazadnje tudi dobro voljo mladih fantov in deklet. Teh se je letos zbralo 36, vsi pa so v petek popoldan domov odšli dobro razpoloženi in s spominsko majico na sebi, ter diplomo in bidonom v roki.

»Otroci so bili po starosti oziroma znanju košarkarskih veščin razdeljeni v 4 skupine. V dopoldanskem delu smo opravili dva krajša treninga, sledilo je kosilo, ki so nam ga tudi to leto pripravljali v bližnji Mateji, ki skrbi za pripravo in razvoz jedi. Popoldanski del je bil namenjen tekmovanju med skupinami razdeljenih po znanju. Tekmovanja so potekala tudi v igri 1:1, v prostih metih in metih za 3 točke. Zadnji dan smo dobili zmagovalce tekmovanj v posameznih igrah in odigrali ALL STARS tekmo, na kateri so bili zmagovalci vsi, ki so uspešno zaključili kosarkarski tabor. Po tekmi je sledila razglasitev rezultatov in podelitev diplom za vse udeležence poletnega kosarkarskega tabora KK Škofja Loka,« je o poteku tabora nadaljeval Hartman in zaključil z besedami: »Naši košarkarji so odšli domov z bogato izkušnjo, pridobili so si več košarkarskega znanja, predvsem pa je pomembno, da so spoznali nove prijatelje.«

V imenu Košarkarskega kluba Škofja Loka še enkrat zahvala prav vsem, ki ste pomagali pri izvedbi tabora. Se že veselimo naslednje izvedbe naslednje leto! :)
 
 
Skupinska fotkica.
Trdo delo za dobre rezultate.
Na taboru aktivni tako fantje kot tudi dekleta.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji