KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VRAČA SE: Nekdanji kapetan spet v dresu LTH Castingsa
slikcaZačetek priprav članske ekipe LTH Castingsa na novo sezono je tik pred vrati, že pa je jasno, da bo priprave z moštvom pričel tudi nekdanji kapetan Tomo Čajič, ki se po letu igranja za Grosuplje vrača v domačo Škofjo Loko.
Prispeval: Nejc Ziherl

Novopečeni trener LTH Castingsa Jaka Hladnik bo v sredo, 16.avgusta, v ŠD Poden zbral ekipo, v katero bo v letošnji sezoni vključen tudi 31-letni Tomo Čajič. Košarkar, ki se je skozi mlajše selekcije prebijal v KK Škofja Loka, je lansko sezono v 2. SKL nosil dres Grosupljega, kjer je na 18 tekmah v povprečju na terenu prebil 32 minut, v tem času pa dosegal po 13,2 točke, 6,2 skoka, 1,9 podaje in 1,3 ukradene žoge na tekmo.

Košarkar, ki lahko zaigra tako na položaju krilnega košarkarja kot tudi krilnega centra, je zadnji dve leti odlične uspehe beležil tudi v Fiba 3x3 ulični košarki, kjer je nastopal prav tako s tremi bivšimi igralci LTH Castingsa Željkom Zagorcem, Alešem Kuncem in Jasminom Hercegovcem. Strategu Hladniku bo Čajič v prihajajoči sezoni s svojimi izkušnjami prišel še kako prav, saj Škofjeločani znova sestavljajo zelo mlado zasedbo.
 
 
Tomo Čajič je bil v zadnjih dveh letih precej aktiven v FIBA 3x3 košarki. (foto: fiba.com)
Zdaj bo znova oblekel dres LTH Castingsa. (foto: Nejc Ziherl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji