KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TABOR: Druženje na taboru že pred vrati!
slikcaLe še dober teden dni nas loči do pričetka poletnega košarkarskega tabora, ki v Škofji Loki postaja že kar tradicija. Še vedno je možna prijava, v Športni dvorani Trata pričnemo v ponedeljek, 21. avgusta in se družimo do petka, 25. avgusta.
Prispeval: Nejc Ziherl

Preživite aktivne počitnice v športnem kampu košarke. Izvajale se bodo različne športne igre z žogo s poudarkom na košarki, štafetne igre, spretnostni poligoni, tekmovanja in še in še. Tabor bo tudi tokrat potekal v športni dvorani Trata in na zunanjih igriščih ob dvorani. Prijavijo se lahko vsi osnovnošolski otroci, ne glede na starost. Cena za vse dni na enega otroka znaša 60€, v primeru, da se programa udeleži več otrok iz iste družine, cena za prvega otroka ostaja 60€, za vsakega naslednjega pa 30€. V ceno sta vključena topli obrok, pijača in spominska majica.

Peak pripravlja nagrade in ponudbo
S kampom pričenjamo v ponedeljek, 21. avgusta, družili pa se bomo vse do petka, 25. avgusta. Posebne nagrade za udeležence pripravlja klubski uradni opremljevalec Peak. Na zadnji dan tabora, ko bodo potekale tudi tekme, bo možen tudi ogled Peakove opreme (športna obutev, dresi, oblačila...), prav tako pa bo možna tudi oddaja naročil.

Plačilo se poravna ob prihodu na tabor, prijave pa zbiramo na:
- e-mail naslov:
kk.skkloka@siol.net
- telefonski številki:
031622502 (Iris Dumenčič)
040650887 (Peter Hartman)
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji