Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT Aktiva skupina Obcina Peak Ines LTH Casting

ODHOD: Rebec ostaja na Gorenjskem, a menja dres
slikcaPred nekaterimi moštvi v Ligi Nova KBM je boj za naslov, spet pred drugimi boj za obstanek med elito. Škofjeloški LTH Castings spada med tiste druge, bo pa v drugi del sezone krenil brez 23-letnega Jana Rebca, ki bo kariero nadaljeval v Šenčurju.
Prispeval: Nejc Ziherl

190-centimetrov visoki branilec, ki je po odhodu Toma Čajiča in Željka Zagorca v Škofji Loki prevzel kapetanski trak, se je še manj kot mesec dni nazaj z vrhunsko predstavo na tekmi 19.kola Lige Nova KBM veselil zmage proti Šenčurju Gorenjske gradbene družbe, v sredo, 22.marca, pa bo oblekel dres gorenjskega rivala, ki ga je pred kratkim prevzel Gregor Vodenik.

Pivničan, ki se je škofjeloški publiki priljubil s svojo borbenostjo in požrtvovalnostjo, je Škofjeločane okrepil pred začetkom sezone 2015/16 in že takoj v prvi sezoni med elito skupaj s soigralci spisal eno najlepših in najuspešnejših sezon LTH Castingsa v zadnjih letih. Pod vodstvom Aleksandra Sekulića je v povprečju na parketu prebil 15 minut na tekmo, v tem času pa dosegal 5,6 točke in 1,7 skoka, ogromen napredek pa je pokazal v letošnji sezoni, ko je bil eden ključnih igralcev ekipe in v povprečju dosegal po 11,3 točke, 3 skoke in 2,4 podaje v 24 minutah, kolikor jih je v povrečju prebil na tekmo.

Jan Rebec po odhodu iz LTH Castingsa:
»V Škofji Loki sem dobil veliko priložnosti in zato se moram zahvaliti Radetu Mijanoviču in Urošu Medenu. Lahko rečem, da sem prav pri LTH Castingsu najbolj napredoval v moji karieri. V Škofji Loki smo bili res prava ekipa in verjamem, da bomo tudi v Šenčurju. Moj edini cilj je, da pomagam Šenčurju v boju za obstanek in menim, da je ekipa sposobna tega. V Šenčurju smo se dogovorili za daljše sodelovanje.«
 
 
Jan, srečno v nadaljevanju kariere! (foto: KZS)

nazaj na seznam novic