KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VABLJENI: Nastopil je čas za gorenjski derbi
slikcaPred košarkarji LTH Castingsa so še tri tekme rednega dela Lige Nova KBM. Vsaka bo za četo Radeta Mijanovića še kako zelo pomembna, začenši s tekmo 19. kola, ki bo na sporedu v soboto, 25. februarja, ko v ŠD Poden prihaja gorenjski rival Šenčur Gorenjska gradbena družba. Vljudno vabljeni!
Prispeval: Nejc Ziherl

Liga Nova KBM, 19. kolo, ŠD Poden, sobota, 25.02.2017
LTH Castings - Šenčur Gorenjska gradbena družba (ob 20. uri)

Sodniki: Edo Javor (Ljubljana), Miha Mauer (Postojna), Srečko Savić (Ljubljana)
Tehnični komisar: Žarko Tomšič (LJ-Črnuče)

Košarkarji LTH Castingsa so na prejšnji tekmi proti Portorožu prekinili niz 13. zaporednih porazov, sedaj pa so varovanci Radeta Mijanovića odločeni, da prvič v letošnji sezoni Lige Nova KBM poizkušajo povezati dve zmagi zapored. Pred Škofjeločani so še tri tekme rednega dela Lige Nova KBM, za začetek dve domači. Kot prvi v ŠD Poden prihajajo varovanci Ernesta Novaka, ki so na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni Škofjeločane povsem nadigrali. Bilo je 92:72. Šenčurjani so v dosedanjem delu sezone zbrali 6 zmag, t.j. 4 več kot Škofjeločani, od tega so 3 dosegli na gostujočem terenu. Ugnali so Portorožane, Terme Olimia Podčetrtek in Šentjurjane. Derbiji med LTH Castingsom in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo so bili v zadnjih sezonah izjemno zanimivi, polni čustev in naboja, brez dvoma bo tako tudi tokrat. Vljudno vabljeni, da priskočite našim košarkarjem na pomoč in jih na tribuni ŠD Poden podprete od 20. ure dalje.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji