Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT Aktiva skupina Obcina Peak Ines LTH Casting

ODHOD: LTH Castings prekinil sodelovanje z obema Američanoma
slikcaŠkofjeloški prvoligaš LTH Castings je pred nadaljevanjem sezone sporazumno prekinil pogodbo z dvema košarkarjema. Vrste »Ulitkarjev« zapuščata oba Američana Nino Lorenzo Williams in Victor Cleveland Robbins JR.
Prispeval: Nejc Ziherl

LTH Castings je v svoji bogati klubski zgodovini pred letošnjo sezono prvič posegel po igralcih iz ZDA, sodelovanje pa ni trajalo dolgo. Kot prvi je v Škofjo Loko pripotoval 25-letni Nino Lorenzo Williams, kmalu pa mu je sledil še Victor Cleveland Robbins JR. 22-letni Kaliforničan je v Škofji Loki pustil boljši vtis, saj je bil nenazadnje s 14,5 točke in 4.9 skoka na srečanje tudi najboljši strelec in skakalec ekipe. Za LTH Castings je odigral 13 tekem v Ligi Nova KBM, 6 manj pa jih je odigral Williams, ki je na nekaterih tekmah pokazal dober obraz, a se kot vse kaže nikakor ni uspel prilagoditi na novo okolje. Precej je imel smole in težav s poškodbami in boleznimi, zato trenerja Tomaž Fartek in Rade Mijanović večkrat nista mogla računati na njegovo pomoč.

Škofjeloški prvoligaš se je tako z Američanoma sporazumno razšel, se košarkarjema zahvalil za doprinos in jima zaželel vse najboljše v nadaljnji karieri.
 
 
Nino Williams je nekajkrat pokazal svoje kvalitete, a zaradi poškodb in bolezni izpustil večino tekem. (foto: Igor Martinšek)
Victor Robbins prav tako zapušča Škofjo Loko. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic