KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ČLANI - PO 7. KOLU: Zagorac zbral največ skokov, Sajevic največ podaj
slikcaMoštvo LTH Castingsa je tudi po sedmem odigranem kolu Lige Nova KBM ostalo pri eni sami zmagi, a dobra predstava proti Laščanom ni ostala neopažena. MVP 7. kroga je postal Miha Fon, LTH Castings pa je imel tokrat pri kar dveh košarkarksih prvinah svojega člana povsem na vrhu.
Prispeval: Nejc Ziherl

Kljub temu, da so Škofjeločani v 7.kolu Lige Nova KBM morali priznati premoč Laščanom, so varovanci Radeta Mijanovića po vsej verjetnosti odigrali najboljšo tekmo v letošnji sezoni. Kljub visokemu zaostanku se niso predali in na koncu imeli celo met za zmago, a je bil pri metu izza črte 6,75 nenatančen Victor Robbins JR. Slednji si je z odlično predstavo proti Portorožu v 5.kolu Lige Nova KBM enkrat letos že priigral naziv MVP kola, tokrat pa sta se v družbi najboljših znašla dva druga člana ekipe.

V najboljši peterici kola tokrat LTH Castings ni imel svojega člana, sta pa zato Željko Zagorac in Grega Sajevic bila najučinkovitejša v dveh segmentih košarkarske igre. Izkušeni 35-letni center je zabeležil prvi dvojni dvojček v letošnji sezoni, z 11 skoki pa postal prvi skakalec 7.kola Lige Nova KBM, medtem ko je 15 let mlajši organizator igre zablestel v vlogi podajalca. Svojim soigralcem je podelil kar 10 podaj. Vsekakor vzpodbudne novice pred gorenjskim derbijem s Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo, ki bo na sporedu če v soboto, 26. novembra, s pričetkom ob 19. uri.
 
 
Grega Sajevic je tokrat odlično skrbel za razigravanje svojih soigralcev. (foto: Igor Martinšek)
Izkušeni Željko Zagorac je prišel do prvega dvojnega dvojčka v sezoni. (foto: Aleš Fevžer/KZS)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji