KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Prijateljska tekma pionirk
slikcaStarejše pionirke so se pomerile z vrstnicami iz Žirov in tekmo po borbeni in zelo zavzeti predstavi žal izgubile.
OŠ Žiri : KK Odeja 60 : 45

Starejše pionirke so se pomerile z vrstnicami iz Žirov in tekmo po borbeni in zelo zavzeti predstavi žal izgubile. Domačinke so pod vodstvom hitre Karin Bernik prebijale obrambo Ločank, igra le teh v napadu pa ni in ni hotela steči. Razpoložena je bila le Daša Dumenčič, ki je z nekaj lepimi prodori in asistencami povzročala zmedo v obrambi domačink. Sicer pa je potrebno obe ekipi pohvaliti za ekipno igro in fairplay. Omeniti velja tudi, da je ekipa Odeje nastopila z zelo pomlajeno ekipo, saj je bilo v ekipi kar 7 igralk letnika 94 in 95. Ta poraz pa ima tudi sladek priokus, saj so se nekatere igralke iz Žirov odločile da v letošnji sezoni pomagajo barvam KK Odeje.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji